Στο Ντουμπάι εξακολουθεί να βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Την Τρίτη το βράδυ μαζί με τη Στέλλα Πάσαρη διασκέδασαν σε ελληνικό μαγαζί όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και... έσπασαν και πιάτα!

Βεβαίως η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε το γλέντι με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας stories και βίντεο. Ωστόσο, πολλοί χρήστες στα social media πιστεύουν ότι η σέξι Ιωάννα ξεπέρασε τα όρια με το να διαφημίζει το γλέντι της, την ώρα που οι Ελληνες κλείνονται στα σπίτια τους από τις εννέα το βράδυ και έχουν ξεχάσει το τι σημαίνει νυχτερινή διασκέδαση.






Τι απαντά στην κριτική για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ωστόσο έχει δεχθεί σφοδρή κριτική μέσω των social media για το ταξίδι που πραγματοποίησε εν μέσω πανδημίας στο Ντουμπάι από όπου και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η influencer που έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στον εξωτικό προορισμό συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο ότι χρήστες του διαδικτύου της στέλνουν μηνύματα μίσους για την απόφασή της να ταξιδέψει και παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια. "Δεν έχουμε covid. Είμαστε covid free. Προσέχουμε ρε παιδιά, προσέχουμε" δήλωσε η Ιωάννα Τούνη ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα του τεστ covid στο οποίο υπεβλήθη.
"Έχουν παντού πλέξιγκλας, έχουμε και τα μέτρα, έχουμε και τις μάσκες, έχουμε και τα πάντα" πρόσθεσε.

"Λαμβάνουμε άπειρα μηνύματα. Πάρα πολλά που χαίρονται μαζί μας και μας λένε πόσο χαίρονται που τέτοιες μέρες βλέπουν τόσο όμορφες εικόνες και ταξιδεύουν μαζί μας. Αλλά υπάρχει και μία μερίδα που στέλνει full hate μηνύματα και comments. Πραγματικά με ενοχλεί αυτή η νοοτροπία του Έλληνα η οποία δεν θέλει κάποιος να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει τη δική του ζωή αλλά αυτό που θέλει είναι να χειροτερέψει η ζωή των γύρω του. Είναι το κλασικό, το "θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" σημείωσε.

"Εγώ πιστεύω να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του. Έλεος κάπου, πραγματικά. Και όλα καλά" κατέληξε στο μήνυμά της.

Το βίντεο παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και μάλιστα σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου. "Υπάρχει κόσμος που της εύχεται να έχει κορονοϊό; Η Τούνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στην τελική βγάζει τα λεφτά της, τα πλήρωσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο σάλος. Όποιος δεν θέλει να ταξιδέψει γιατί φοβάται, επειδή πρέπει να μείνει και επτά μέρες καραντίνα μετά, ας μην πάει" είπε η παρουσιάστρια.
Πηγή Βίντεο: TLife


 
Top