Σαράντος Φιλιππόπουλος

 Θέλει η Κυβέρνηση να κρυφτεί... Αλλά η «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» δεν την αφήνει :

Για όσους δεν τον γνωρίζετε, ο Μιχάλης Μπεκίρης είναι ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Και ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Μπεκίρης, διορίστηκε στην νομική υπηρεσία του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Και ο έτερος αδερφός του, Αλέξανδρος Μπεκίρης, διορίστηκε νομικός σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών!
Η οικογένεια Μπεκίρη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αφού όλοι... «βολεύτηκαν»!
Βλέπετε, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης είναι και ο ίδιος «μετρ της οικογενειοκρατίας» και δυστυχώς οι σύμβουλοι και το περιβάλλον του αποδεικνύονται οι καλύτεροι μαθητές!
Αυτή είναι λοιπόν η αξιοκρατία που είχε επικαλεστεί η «Κυβέρνηση των αρίστων» ότι θα ακολουθούσε;;;
Και σκεφτείτε ότι σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για συγγενείς Α’ Βαθμού. Οι λοιποί συγγενείς, κουμπάροι και φίλοι, δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν...
Τουλάχιστον, χάρη στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», μία μεταρρύθμιση που έγινε από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, έχουμε τη δυνατότητα να πληροφορούμαστε για αυτές τις κραυγαλέες περιπτώσεις! Η «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», όπως επίσης και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και δεκάδες άλλες μεταρρυθμίσεις, φέρουν την υπογραφή της Κυβέρνησης που συκοφαντήθηκε τόσο πολύ - όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις της χώρας φέρουν την υπογραφή του ΠΑΣΟΚ.
 
Top