Γωγώ Τέτου 
Ιδού και η άποψη του ιερέα:
"Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια...
Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ...''
(Live News)
-------------------

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε απο την κίνηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη να φιλήσει το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα ο Νίκος Χαρδαλιάς με μια ανάρτησή του στα social media επιχείρησε να δικαιολογηθεί. Λέει οτι δεν φίλησε το χέρι του ιερέα απλώς έκλινε προς το ράσο του "με σεβασμό" ενώ για το γεγονός οτι δεν φορά μάσκα την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη ισχυρίζεται οτι μόλις την είχε βγάλει για να πιει νερό.

Τα πλάνα με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη να φιλάει το χέρι ιερέα και να μην φορά μάσκα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς χρήστες των social media να κατακεραυνώνουν τον κ. Χαρδαλιά ο οποίος μόλις πριν απο μερικές ημέρες έψεξε δημοσίως τον Γιώργο Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε.

Τον κ. Χαρδαλιά "άδειασε" και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης λέγοντας πως ο ίδιος, αν και χριστιανός, δεν θα φιλούσε το χέρι ιερέα, γιατι προέχει η δημόσια υγεία.

Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στο facebook
Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημια, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλινοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλωντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασωσαμε και που εσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τελος και αυτης της επιχειρησης και ενω μολις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερο (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικοτητα).
Σε οσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα:
Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών.
Από αυτη την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!


 
Top