Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΚΑ  ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ...


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Προς κ. Δήμαρχο του Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα.

Η ασυδοσία ορισμένων προστατευμένων σας, εχει και τα ορια της. Σήμερα διαπίστωσα ότι εγινε προέκταση πεζοδρομίου έναντι του οδοστρώματος, από καινούργιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Φυσικά ημέρα κατασκευής, Παρασκευή προς Σάββατο ξημερώματα . Σας καθιστω υπεύθυνο δήμαρχε γιατί τα δικαιώματα εσείς τους τα έχετε δώσει. Αυτή η αυθαιρεσία ορισμένων , επι των ημερών της δημαρχία σας, μέχρι που θα πάει ? Γιατί δεν γινονται έλεγχοι , όταν εκατοντάδες νέοι, καθημερνά, μαζεύονται σε λίγα τετραγωνικά πεζοδρομίων και πεζοδρόμων αυτές τις δύσκολες για ολους μας εποχές? Γνωρίζεται ότι έχουν καταστήσει απαγορευτική την περιοχή για πεζούς, από την στιγμή που δεν υπάρχει δίοδος και για να διασχίσεις την περιοχή, θα πρέπει να περάσεις από συνωστισμένους ανθρώπους σε απόσταση αναπνοής. Δεν είναι πολιτισμος αυτος κ Δημαρχε.
ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FB
 
Top