Το πρότυπο κέντρο χειρουργικής Θυρεοειδούς και ο επικεφαλής γιατρός και διακεκριμένος χειρούργος θυρεοειδή, κ. Σταύρος Τσιριγωτάκης  σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν έναν ιατρικό οδηγό σχετικά με τον Καρκίνο θυρεοειδούς αδένα στα παιδιά. Δίνουμε αυτές τις πληροφορίες σε εσάς που είσαστε γονείς παιδιών που έχουν διαγνωστεί με Παιδιατρικό καρκίνο θυρεοειδή αδένα ή που πιστεύουν ότι το παιδί τους μπορεί να έχει κάποια πάθηση θυρεοειδούς.

Στόχος μας είναι να σας δώσουμε πληροφορίες που χρειάζεστε για να βοηθήσετε το παιδί σας μέσω του εντοπισμού του προβλήματος (διάγνωσης) και της έναρξης θεραπείας.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε να βελτιωθεί και να αποκατασταθεί η υγεία του παιδιού σας.
«Οι παθήσεις του θυρεοειδούς στα παιδιά δεν είναι συχνές και αυτό μπορεί να είναι η αιτία ώστε να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τεθεί η σωστή διάγνωση για το παιδί σας.
 
Σε ασθενείς με όζους του θυρεοειδούς, ο κίνδυνος υποκείμενου Παιδικού καρκίνου θυρεοειδούς είναι 5% για τους ενήλικες. Ωστόσο αυτός ο κίνδυνος αγγίζει το 20% στα παιδιά.
 
Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί όταν αξιολογούμε τους όζους του θυρεοειδούς στα παιδιά. Αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται πολύ σοβαρά.
 
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι όλες οι παθήσεις του θυρεοειδούς μπορούν να αντιμετωπιστούν. Με τη σωστή φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση, η υγεία του παιδιού σας θα αποκατασταθεί.
 
Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, τα παιδιά με παθήσεις του θυρεοειδούς ζουν υγιή και παραμένουν ενεργά».
 
Σε αυτό τον οδηγό συμπεριλαμβάνουμε πραγματικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα σχετικά με την κατάσταση του παιδιού σας.
 
Σας δίνουμε πρακτική καθοδήγηση που θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για το παιδί σας.
 
Σας δίνουμε συμβουλές για το πώς μπορείτε να υποστηρίξετε το παιδί σας. Οι ιατρικοί όροι μπορεί να είναι δυσνόητοι και γι’ αυτό συμπεριλάβαμε όρους για να εξηγήσουμε αυτούς που είναι πιο πιθανό να συναντήσετε.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και ειδικότερα τα παιδιά, που έχουν μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες τους.
 
Η γενναιότητα τους απέναντι στην αντιμετώπιση μιας χρόνιας ιατρικής πάθησης σε τόσο μικρή ηλικία μας έχει αγγίξει όλους.
 
Μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.xeirourgos-thyroeidh.gr και στην κατηγορία Υπηρεσίες βρείτε τον Οδηγό για τον παιδικό καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα.
Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε το λινκ ... https://xeirourgos-thyroeidh.gr/yphresies/paidikos-karkinos-tou-thyreoeidous-adena/  
 
Top