Έρευνες πραγματοποιήθηκαν, χθες και προχθές, σε κελιά των φυλακών Νιγρίτας Σερρών και Χανίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και χάπια άγνωστης σύστασης.

Συγκεκριμένα, στις φυλακές Νιγρίτας οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κελιά, με τη συνδρομή της εξωτερικής φρουράς, και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά.

Στις φυλακές Χανίων, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους της Ε' Πτέρυγας Β΄ Ακτίνας, με τη συνδρομή εξωτερικών φρουρών και ενός αστυνομικού της εξωτερικής φρουράς, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Επτά μαχαίρια εκ των οποίων τα έξι αυτοσχέδια, μεταλλική λάμα και ράβδος, 23 κιλά μείγματος για την παρασκευή αλκοολούχου ποτού, δύο αυτοσχέδιες αντιστάσεις ρεύματος, κάρτα εγγραφής δεδομένων, φορτιστής USB και χάπια των οποίων η σύσταση εξετάζεται.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές και οι αρμόδιοι εισαγγελείς ενημερώθηκαν για τα ευρήματα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

 
Top