Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 7 έως 17, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 16 και στη Ρόδο έως 19-20, και στην Κρήτη από 12 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βόρειους 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες έως το απόγευμα με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

 
Top