Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου την Τετάρτη.

Ένας άγριος ξυλοδαρμός με θύτη έναν πολίτη του νησιού και θύμα έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, εκτυλίχθηκε μέσα στην αίθουσα μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκομένων στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης εισήλθε στην αίθουσα και επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο χειροδικώντας εναντίον του. Έριξε το θύμα στο έδαφος και συνέχισε για αρκετή ώρα να τον χτυπά μέχρι οι αποσβολωμένοι από το αναπάντεχο περιστατικό βίας δημοτικοί σύμβουλοι να επέμβουν για να τους χωρίσουν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν ο δημοτικός σύμβουλος που υπέστη την επίθεση και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου. Αιτία του θλιβερού συμβάντος, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του θερμόαιμου δράστη που επιχείρησε να αυτοδικήσει μετατρέποντας σε ρινγκ την αίθουσα του Δ.Σ.

Κατά πληροφορίες, η σύζυγος του πολίτη πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της προσβολής που υπέστη από το δημοτικό σύμβουλο και η συνέχεια της υπόθεσης απ΄ ότι φαίνεται θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο συλληφθείς πολίτης μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος.

 
Top