Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι Αμερικάνοι πλέον έχουν ξυπνήσει από τον λήθαργο που τους είχαν επιβάλει οι Παγκόσμιοι εξουσιαστές της πολιτικής ορθότητας.

Εκατομμύρια αναφορές έχει δεχτεί η κυβέρνηση, στις οποίες οι πολίτες ζητάνε την παρέμβαση του προέδρου, στην προσπάθεια που κάνει το βαθύ Κράτος, για τον αποκλεισμό όλων των ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών.

Πολλοί δημοσιογράφοι, πλέον δηλώνουν ότι το CNN βγάζει ψεύτικες ειδήσεις, με σκοπό να πλήξει την εικόνα του Τραμπ. Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ, είναι απίστευτο αλλά αληθινό.

Οι πολίτες δεν πιέζουν για αυξήσεις σε μισθούς κλπ, αλλά για την ατομική τους ελευθερία. Κατάλαβαν ότι ο αποκλεισμός του Alex Jones, θα προχωρήσει και σε αυτούς, οπότε αντιδρούν δυναμικά.

Στις ΗΠΑ ο κόσμος θεωρεί σημαντική την προσωπική του ελευθερία και δεν ανέχεται πλέον παρεμβάσεις στην καθημερινότητά του.

Ο Τραμπ πλέον, έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου και τώρα είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις προκλήσεις. Ο Αμερικανός πρόεδρος, νιώθει ότι έχει την ηθική νομιμοποίηση, να περάσει στην επίθεση και να χτυπήσει τα πραγματικά fake news, τα οποία είναι αυτά που προωθεί η Νέα Τάξη.

Οι Αμερικάνοι αντιστέκονται και δηλώνουν έτοιμοι για όλα γιατί κατάλαβαν το παραμύθι που του πουλούσαν τόσα χρόνια.

Η αγάπη που νιώθουν για τον Τραμπ, είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού επί προεδρίας του οι ΗΠΑ, έχουν ανέβει οικονομικά, κοινωνικά και πάνω από όλα πνευματικά!

Πηγή: el.gr

 
Top