ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΗ  Η ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΑ.. 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

Στο πολυχώρο «Αιγάλεω» που να μιλήσε  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με δεκάδες φοιτητές των ΤΕΙ να έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο και να διαμαρτύρονται.
Οι φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας αντιδρούν στην υποβάθμιση των σπουδών τους και κάποιοι από αυτούς  χτυπησαν με γροθιές τις κλούβες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο σημείο ενώ αποδοκίμασαν ΑΓΡΙΑ τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα" ΕΔΩ

Η ανακοίνωση των φοιτητών:
«Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 19:30 στο Αιγάλεω η διοίκηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, διοργανώνουν εκδήλωση για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην οποία θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός.
Η φιέστα αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου έχει σκοπό να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες για την αναβάθμιση των σπουδών μας.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ψήφιση του αποτελεί δούρειο ίππο για να προωθηθούν οι στόχοι του κεφαλαίου στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Ταυτόχρονα βάζει νέα εμπόδια στην προσπάθειά μας να σπουδάσουμε, δεν καλύπτει την ανάγκη μας για ολοκληρωμένη επιστημονική μόρφωση στο αντικείμενό μας.

 
Top