«Οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής» του 13χρονου Θανάση, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή, "βλέπει" το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς εκτιμά πως είναι "πολύ πιθανό" το μικρό αγόρι αιγυπτιακής καταγωγής να βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό.

Σε ανακοίνωση του, κάνει γνωστό μάλιστα, ότι απενεργοποιεί τον συναγερμό Amber Alert, καθώς οι προσπάθειες των τελευταίων επτά ημερών δεν έχουν αποφέρει «κανένα αποτέλεσμα», αν και ο έρευνες θα συνεχιστούν και εκτός συνόρων με τη συνδρομή της Interpol.

Κάνει μάλιστα λόγο για «προσπάθειες αποπροσανατολισμού» των ερευνών, τις οποίες εμμέσως αποδίδει σε συγκεχυμένες πληροφορίες που δόθηκαν από το συγγενικό περιβάλλον του αγοριού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει πως εάν ο 13χρονος πράγματι βρίσκεται στο εξωτερικό θα εγερθούν «ερωτηματικά για το πόσο εύκολα ένα παιδί μετακινείται μεταξύ κρατών» τη στιγμή μάλιστα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

«Όλοι όσοι αγαπούν τον Θανάση, από το Σπίτι που μεγάλωνε, από το σχολείο, από το φροντιστήριο, από την ομάδα του μπάσκετ και από τη γειτονιά τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην ασφάλεια και τη ζεστασιά που του αξίζει!» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού.

 
Top