Συνελήφθησαν, στον Ωρωπό, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, έξι Έλληνες, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, που κατηγορούνται για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εμπρησμό, απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έξι συλληφθέντες εντοπίστηκαν,  τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, να ρίχνουν βεγγαλικό, κροτίδα και μπουκάλια με στόχο την οικία Ινδού, στην περιοχή του Ωρωπού και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι προχώρησαν σε ανάλογες πράξεις και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είχαν βάλει φωτιά στην οικία του αλλοδαπού και τον είχαν εξυβρίσει.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr  πάντως έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία το γεγονός ότι μεταξύ των έξι συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται και ο γιος του δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση ο οποίος το 2014 είχε εκλεγεί ως ανεξάρτητος, με τη στήριξη των ΑΝΕΛ! 
 
Top