"Οι τρεις - τέσσερις γνωστοί άγνωστοι «επαγγελματίες» προβοκάτορες που είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαναν «καλά τη δουλειά τους», σχολίασε με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε νωρίτερα.
Η ανακοίνωση αναφέρει: "Πρώτα επιτέθηκαν στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Γιώργο Πατούλη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, στη συνέχεια με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν «άλλοθι» στον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη να μην προσέλθει έγκαιρα στη συνάντηση που ο ίδιος όρισε, προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας".
"Το συμφέρον των εργαζομένων δεν το υπηρετούν οι ελάχιστοι τραμπούκοι", τονίζει η ΚΕΔΕ και κάνει λόγο για "«στημένες αποδοκιμασίες» σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης, οι οποίες έχουν ηθικούς αυτουργούς".
Κλείνοντας η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ τονίζει: "Αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη συνάντησή τους με τη κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που στρέφεται συνειδητά σε βάρος των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης".
 
Top