"Επιτακτική η ανάγκη λήξης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων και άμεσης αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους. Με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς" δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

"Η κατάσταση στις πόλεις μας είναι πλέον ανυπόφορη. Δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες πολίτες, ούτε στη χώρα μας αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού" σημείωσε ο κ. Πατούλης.

"Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε συνδυασμό με τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη λήξης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων και άμεσης αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους. Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας, όμως με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώσουν τα λάθη της κυβέρνησης" ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόσθεσε:

"Οι εργαζόμενοι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την νομοθετική εξουσία. Οι πόλεις πρέπει να καθαριστούν αμέσως".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Top