Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι στις περισσότερες περιοχές της Αττικής, καθώς οι γειτονιές έχουν μετατραπεί σε... σκουπιδότοπους.

Τα σκουπίδια έχουν γεμίσει τους δρόμους και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σε νέα φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, από την οδό Σαμψούντος στους Αμπελόκηπους, βλέπουμε πως ο "λόφος" με τα σκουπίδια έχει ξεχειλίσει, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του δρόμου, αλλά και του πεζοδρομίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top