Άγνωστο παραμένει το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λήξει η τεράστια περιπέτεια με τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί στις ελληνικές πόλεις.

Αναγνώστης του enikos.gr έκανε το δικό του οδοιπορικό στο Παγκράτι, καταγράφοντας τη δυσάρεστη πραγματικότητα που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, με την πόλη να «βυθίζεται» στον κόσμο των σκουπιδιών και η εύρεση λύσης, να παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

 
Top