Άγνωστοι έβαλαν φωτιά, δύο φορές σε λίγα εικοσιτετράωρα, στο σπίτι του 75χρονου "μακελάρη της Φθιώτιδας" που αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2016.

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο εγκαταλειμμένο σπίτι του 75χρονου εκδηλώθηκε φωτιά. Πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Στυλίδας έσπευσαν στον οικισμό και την έσβησαν, πριν αυτή προλάβει να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, λίγο πριν τις 20:00 χθες βράδυ, το σπίτι τυλίχθηκε και πάλι στις φλόγες και πυκνοί καπνοί έπνιξαν την ευρύτερη περιοχή.

Οι πυροσβέστες από το Π.Κ. της Στυλίδας έτρεξαν και πάλι, ωστόσο αυτή τη φορά το σπίτι στο εσωτερικό του κάηκε ολοσχερώς.

Το χρονικό της τραγωδίας το 2010

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τον Αύγουστο του 2010, o "Μητσάρας ο ψαράς", όπως τον φώναζαν στην ανατολική Φθιώτιδα, συγκλόνισε το πανελλήνιο, σκορπώντας τον θάνατο στον παραλιακό οικισμό Καυκί, που βρίσκεται ανάμεσα στις Ράχες και το Αχλάδι.

Ήταν μία ήσυχη Αυγουστιάτικη βραδιά του 2010, όταν ο 68χρονος - τότε - ψαράς, σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε την καραμπίνα και σκόρπισε τον θάνατο. Ο τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες. Ο δράστης τότε είχε καταδικαστεί σε δισ. ισόβια.

Ο 75χρονος σήμερα "μακελάρης της Φθιώτιδας", παρά το ότι είχε καταδικαστεί σε δισ. ισόβια, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας, ενώ η γυναίκα του παραμένει στη φυλακή.

Στο σπίτι στον οικισμό Καυκί, όπου έγινε το φονικό δεν μένει κανένας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αποφυλακισθείς δολοφόνος δεν επιτρέπεται να πλησιάσει, αφού το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα με αυτό των θυμάτων, που ήταν και συγγενείς.

Ο 75χρονος διαμένει στο χωριό Λευκάδα της δυτικής Φθιώτιδας, από όπου κατάγεται.

Πηγή: lamiareport.gr

 
Top