ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ : ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ...

Μετά την απάντηση της κας Χριστόγλου  για το θέμα της χρήσης της αίθουσας του 4ου ΓΕΛ (ΕΔΩ)  το λόγο πήρε
ο επικεφαλής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ", Γιάννης Γκίκας  ο οποίος ήθελε περεταίρω διευκρινήσεις για το ζήτημα. 
  • Γιάννης Γκίκας: Δεν αντιλέγει κανένας ότι έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα υπήρξε μια παρατυπία η οποία δεν έχει ξαναγίνει. Αν έχουν δοθεί χώροι του δημοσίου σε ιδιωτικά έχουν περάσει από το δημοτικό συμβούλιο, από την επιτροπή παιδείας, ελέγχονται ποιοί είναι τι είναι.
Εδώ ήρθε μία εκδήλωση από το «πουθενά»! Και τέλος πάντων κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος…. Και υπεύθυνος για μένα είστε εσείς. Προσωπικά! Είστε Αντιδήμαρχος Παιδείας και η εκδήλωση έγινε σε σχολείο. Έγινε ότι έγινε… δεν το αντιληφθήκατε….  Σας  ήρθε μια πρόσκληση, δεν μπαίνω σε άλλα θέματα που είπατε, αλλά τέλος πάντων θα περίμενα μια αυτοκριτική για ένα θέμα το οποίο ήτανε παράτυπο τελείως….. και τέλος πάντων εκεί είναι ο σύζυγος σας Λυκειάρχης , τον ξέρουμε όλοι, αλλά εδώ έχουν υπάρξει λάθη…. Ποιος αποφασίζει για ένα τέτοιο θέμα; Όπως σωστά αναφέρετε είναι η επιτροπή παιδείας , είναι η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση κ.λ.π. αλλά αυτή η εκδήλωση δεν πέρασε από πουθενά! Άρα κάποιος ευθύνεται για όλο αυτό το πράμα! Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτό το θέμα; Κατ’ εμέ είστε εσείς υπεύθυνη!
  • Γιάννα Χριστόγλου: Τη δήλωση μου Δεν την ακούσατε από την αρχή;

Γιάννης Γκίκας: Δεν αναλάβατε καμία ευθύνη. Είπατε απλώς ότι έγιναν κάποια πράματα και δεν έχουν περάσει από το συμβούλιο. Χαρήκαμε! Όλοι το ξέρουμε ότι δεν πέρασε.
  • Γιάννα Χριστόγλου: Από κει και πέρα τι θέλετε;

Γιάννης Γκίκας: Να αναλάβετε την ευθύνη
  • Δημήτρη Μπίρμπας: Την ανέλαβε!

Γιάννης Γκίκας: Δεν αναφέρθηκε  
  • Γιάννα Χριστόγλου: Σας την ξαναδιαβάζω «Το μοναδικό μου λάθος είναι ότι ΔΕΝ την αξιολόγησα γιατί δεν είχα αίτημα για παραχώρηση» Από κει και πέρα αν έχετε κάποια άλλη απορία ευχαρίστως να σας απαντήσω.

Γιάννης Γκίκας: Εγώ δεν το ήξερα για την εκδήλωση…..
  • Γιάννα Χριστόγλου: Ούτε κι εγώ!

Γιάννης Γκίκας: Ναι αλλά μετά που το έψαξα είδα πως έχουνε δοθεί 1000 προσκλήσεις μόνο μέσα στο Αιγάλεω!!!
  • Γιάννα Χριστόγλου: Αυτό δεν έγινε από το σχολείο, έγινε από το εκπαιδευτήριο.

Δημήτρη Μπίρμπας: Κύριε Γκίκα θέλω να είμαστε σαφείς. Είπαμε! Ήταν λάθος της διοίκησης, από τη στιγμή που η διοίκηση εποπτεύει. Και αυτό ειπώθηκε με σαφήνεια ότι ήταν λάθος αξιολόγηση. Ότι γίνεται κάτω από την εποπτεία μας είναι ευθύνη της διοίκησης. Απλώς δεν τίθεται ζήτημα πρόθεσης. Αν διάβαζε την πρόσκληση προσεκτικά θα αξιολογούσε αλλιώς την κατάσταση όπως έχουμε κάνει εκατοντάδες άλλες φορές.
  • Γιάννης Γκίκας: Το δεχόμαστε όπως το λέτε κύριε Μπίρμπα
  •  
palmos.gr
 
Top