Υπονοούμενα ότι υπάρχουν και κασέτες!



Ο φυλακόβιος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, «αποκαλύπτει» με ανοιχτή επιστολή σειρά συνομιλιών με τον βουλευτή Καρδίτσας και αναφέρει συγκεκριμένες φράσεις και λεπτομέρειες...







Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι ο «γαλάζιος» βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών Κ.Τσιάρας είχε σειρά επαφών μαζί του τόσο στο ΥΠΕΞ όσο και στο προσωπικό του ιατρείο, κάνοντας λόγο για «πολύωρες συναντήσεις» στις οποίες επέκρινε τις επιλογές Σαμαρά και προχώρησε σε εκμυστηρεύσεις «για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».



Με ανοιχτή επιστολή του ο χρυσαυγίτης βουλευτής «αποκαλύπτει» σειρά συνομιλιών με τον βουλευτή Καρδίτσας και αναφέρει συγκεκριμένες φράσεις και λεπτομέρειες. Μεταξύ άλλων, στο κείμενο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:



Ο κ.Παππάς κάνει λόγο για μία επιστολή σε πνεύμα «από καρδιάς. Ταυτόσημο με το πνεύμα που χαρακτήρισε τις δύο πολύωρες συναντήσεις μας στο Υφυπουργείο των Εξωτερικών καθώς και την συνάντησή μας στο ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο του ιατρείου σας της οδού Κηφισίας».



Σε αυτές τις επαφές ο κ.Παππάς υποστηρίζει ότι ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών και σήμερα βουλευτής της ΝΔ του εκμυστηρεύτηκε διάφορα «για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».



Μάλιστα, -πάντα κατά τον προφυλακισμένο βουλευτή- ο κ.Τσιάρας φέρεται να προχώρησε σε αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό. «Στην ερώτηση «γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;», αναφέρει η επιστολή.



Ο κ.Παππάς υποστηρίζει εξάλλου ότι ο υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ είχε σειρά επαφών με τον ίδιο στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατά τις οποίες επιδοκίμαζε την στάση της Χρυσής Αυγής: «Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει «δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω» ή «συνέχισε έτσι» ή «κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα», όπως υποστηρίζει.

 
Top