Δήμος Αγίας Βαρβάρας · Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού · Δήμος Αιγάλεω · Δήμος Ιλίου · Δήμος Περιστερίου · Δήμος Πετρούπολης · Δήμος Χαϊδαρίου.

Η Τριανταφυλλιά Κάλτσου γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 29 χρόνια και διαμένει στην Δυτική Αθήνα στον Δ. Χαϊδαρίου.

Το 2011 τελείωσε το 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου και στην πορεία των σπουδών της ολοκλήρωσε σπουδές στην Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου και Κινηματογράφου , καθώς και στην Οργάνωση και Απασχόληση Εργατικού Δυναμικού Φαρμάκων και καλλυντικών, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τομέα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας Συντακτών και Ρεπόρτερ με ειδίκευση στην ερευνητική Δημοσιογραφία και στην Παραγωγή Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών  εκπομπών.

Από το 2018 ως και σήμερα έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε  πλήθος τηλεοπτικών σήριαλ καθώς και βασική παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές κυρίως TELEMARKETING και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Τα τηλεοπτικά κανάλια συνεργασίας είναι HIGH T.V. , EXTRA CHANNEL, ALERT T.V. , CHANNEL 9 , ΚΡΗΤΗ T.V. KAI ΓΝΩΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , WEB T.V. με σειρά εκπομπών ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝ CAMERA G.R. Επίσης στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, STAR ATHENS 107,8 FM , PLANET LAKONIAS 102,3 FM , KΡΗΤΗ FM  ΑΘΗΝΑΣ 87,5 FM , OVER FM 104,9 FM.



Εθελοντικά και σε συνεργασία με Δήμους – Περιφέρειες και άλλους φορείς , έχει παρουσιάσει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων , όπως τον Ιούνιο στην εκδήλωση στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας – Μικρά Ασία Χαίρε.

Ανάλογες εκδηλώσεις έχει παρουσιάσει και σε άλλους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής όπως στον Δ. Κηφισίας με οργάνωση του αντίστοιχου Δήμου με θέμα Κηφισιά Πρωταγωνίστρια, του Δ. Παλαιού Φαλήρου για μια μεγάλη διάκριση του ποδοσφαίρου μας, την πορεία του Παναθηναϊκού προς το Wembley.

Η Τριανταφυλλιά Κάλτσου ξεχωρίζει για τις δεξιότητες και ικανότητες να αντιμετωπίζει, να διαχειρίζεται κρίσεις και να καλύπτει πολλά γεγονότα ταυτόχρονα, ξεχωρίζει για την δυνατότητα της σε κάθε μορφή επικοινωνίας και έκφρασης, αντιλαμβάνεται απόλυτα με άριστο τρόπο την αναγκαιότητα συνύπαρξης Κοινωνίας και Πολιτισμού, με τις γνώσεις που διαθέτει στο χώρο του Πολιτισμού.

Η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και κάθε μορφής σύγχρονης τεχνολογίας την βοηθάει στην επικοινωνία με άλλους Πολιτισμούς και Λαούς και στην εμβάθυνση κάθε μορφής συνεργασιών προς όφελος της Κοινωνίας και των Πολιτών!

Τριανταφυλλιά Κάλτσου 
υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αττικής
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ- ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
Top