Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ...

Ο Ιρανός Πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ, για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, μεταξύ πολλών επισημάνθηκαν:

Εμπραχίμ Ραΐσι: «Σήμερα οι Σιωνιστές, σε αντίθεση με όλες τις Διεθνείς Συνθήκες και Δίκαιο, έχουν περικυκλώσει πλήρως τη Γάζα και διέκοψαν νερό, ηλεκτρισμό, φάρμακα και καύσιμα στον καταπιεσμένο λαό αυτής της περιοχής. Οι ψεύτικοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρησιμοποιούν διπλά μέτρα και σταθμά στις προσπάθειές τους να αναστρέψουν τη θέση των καταπιεσμένων και των καταπιεστών.
Το σιωνιστικό καθεστώς έχει υποστεί ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα στην 75χρονη ιστορία του
»
.

Μπασάρ Αλ Άσαντ: «Οι νίκες της Αντίστασης έδειξαν ότι η σιωνιστική οντότητα είναι πολύ πιο αδύναμη από ό,τι ισχυριζόταν.
Πρέπει να καταβάλουμε όλες τις προσπάθειές μας για να επιταχύνουμε τη δημιουργία μιας ενιαίας θέσης για την υποστήριξη του καταπιεσμένου λαού της Παλαιστίνης.
Κάθε ώρα καθυστέρησης θα επιτρέπει στο σιωνιστικό καθεστώς να διαπράττει περισσότερα εγκλήματα κατά του καταπιεσμένου λαού της Γάζας και των Παλαιστινίων
»
.

Όποιος θέλει να καταλάβει... κατάλαβε!
Στην αποικία "Ελλαδιστάν" το υπόδουλο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα οικοδόμησε ένα ακόμη νέο Μέτωπο υπέρ του σιωνιστικού/ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.
Με εξαίρεση τη στάση του ΚΚΕ, η δεξιά, ακροδεξιά κι η πασιφανής, πλέον, Νατοϊκή αριστερά και "σοσιαλδημοκρατία", με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας".
Μια ακόμη διάρρηξη και ανοιχτή προδοσία απέναντι στην ιστορία και τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα... 

Στο μεταξύ, η προπαγάνδα των αμερικανοσιωνιστών ξεπέρασε κι εκείνη της υποστήριξης του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί Παλαιστίνη... Η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία δεν έχει όρια!
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δεν αρκείται στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά σήμερα κατευθύνει τη χυδαία προπαγάνδα και στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί φίλοι, άνθρωποι που βίωσαν την πολιτική εξαθλίωση και το ξεπούλημα της "αριστεράς της εποχής μας μας" -λες και χρειαζόταν ένας Κασσελάκης να πει με ειλικρίνεια πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και με το κεφάλαιο-, "καταπίνουν αμάσητα" τη Νατοϊκή προπαγάνδα και δυστυχώς την αναπαράγουν. Όπως πολλοί κατάπιαν την αναγκαιότητα πειραματικών ορών πολυεθνικών Big Pharma για τον "αόρατο εχθρό"...
Χωρίς πρόθεση, ευάλωτοι στην εξαγορά του πολιτικού συστήματος από τους σιωνιστές, συνεχίζουν να μοιράζονται τις ψεύτικες ειδήσεις (συμπτωματικά από τις ίδιες αμερικανικές πηγές), όπως "Το Ισραήλ δημιούργησε τη Χαμάς", "Ο ρόλος του Ιράν και της Ρωσίας..." κ.α.π.
Είναι αλήθεια ότι η Χαμάς έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν κι εδώ το είχαμε καταγγείλει και μάλιστα έντονα, όπως και τη στάση του Αμπάς, που σφετερίζεται τη φυλάκιση του Αρχηγού της Φατάχ, χωρίς να έχει θέμα ουσίας την απελευθέρωσή του.
Εδώ είχαμε επισημάνει την υποστήριξη της Χαμάς στους φονιάδες τζιχαντιστές του "ελεύθερου συριακού στρατού" και του λεγόμενου "ισλαμικού κράτους" (παρακάτω σχετικά άρθρα).
Όμως, σήμερα με  την αναπαραγωγή της Νατοϊκής πολιτικής προπαγάνδας αποδυναμώνουμε τις λίγες φωνές που δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν στην πατρίδα μας οι σιωνιστές.
Έτσι, αυτοί οι σύντροφοι δεν προσφέρουν τίποτα άλλο από την  από-νομιμοποίηση της Αντίστασης, που δεν είναι μόνον η Χαμάς.
Σήμερα η Χαμάς έχει ομαλοποιήσει τις σχέσεις με τον Άξονα της Αντίστασης (Ιράν, Συρία, Χεζμπολάχ, Ρωσία), τα τελευταία δύο χρόνια.
Ναι, ακόμη και με την Συρία, που είχε προδώσει.
Σήμερα το Ιράν, η Συρία και η Χεζμπολάχ έχουν εργαστεί για να ενώσουν όλες τις οργανώσεις/κόμματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Η προετοιμασία κι εκτέλεση της επιχείρησης στη Μαρτυρική Γάζα είναι αποτέλεσμα της ενότητας του Παλαιστινιακού κινήματος...

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα,
η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη Επαναστατική!

Σχετικά... με χρονική εμφάνιση, για όσους επιθυμούν πραγματικά μια σφαιρική ενημέρωση, να εντρυφήσουν παραπέρα στο θέμα:

 
 
 




 



 
 
Και... τον Οκτώβρη του 2022... το "κερασάκι στην τούρτα": Η Χαμάς άλλαξε ολοκληρωτικά τις θέσεις της και με προσπάθειες-διαμεσολάβησης της Χεζμπολάχ, του Ιράν και της Ρωσίας, κατόρθωσε ν' αποκαταστήσει δεσμούς με τη Δαμασκό, μέσω αυτής της επίσκεψης. Σημαντικό ρόλο για να γίνει αποδεκτή η επαφή Χαμάς-Δαμασκού από τη Συριακή πλευρά, διαδραμάτισε και η "Ισλαμική Τζιχάντ" (κόμμα-οργάνωση της Παλαιστίνης, με ιστορικούς, μόνιμους κι αδιάσπαστους δεσμούς με τη Συρία) και το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-Γενική Διοίκηση, που ποτέ δεν εγκατέλειψε τη Δαμασκό και συγκρότησε τις Παλαιστινιακές "Ταξιαρχίες Ιερουσαλήμ" , στο πλευρό του Αραβικού στρατού της Συρίας εναντίον των φονιάδων τρομοκρατών, τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την πρώτη στιγμή της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας...

21 Οκτώβρη 2022: Η Χαμάς πήγε Δαμασκό! Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή...

Να μην ξεχνάει κανένας αντιιμπεριαλιστής, κανένας Ελεύθερος του κόσμου... ο σημερινός Άξονας της Αντίστασης έχει ονοματεπώνυμο Κασέμ Σουλεϊμανί! Όταν όλοι ξεχνούν, η θύμηση είναι επαναστατική...

Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που δημιούργησε αυτό που σήμερα ονομάζεται "Άξονας της Αντίστασης"!

 * Στη μνήμη του σύντροφου Τάσου... αν δεν μας άφηνε νωρίς, ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο κάθε Κασσελάκης δεν θα τολμούσε να στηρίξει το ναζιστικό/σιωνιστικό καθεστώς  Ένα αιρετικό Addio στον Τάσο... Μάλλον θα του άρεσε...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top