Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Υπάρχει η επιθυμία να τρομοκρατηθούν οι άνθρωποι»
Luigi Mariani

Καθηγητής Αγρομετεωρολογίας και...

Ιστορίας της Μετεωρολογίας,
στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Μπρέσιας (Λομβαρδία)

Ο Luigi Mariani, καθηγητής Αγρομετεωρολογίας και Ιστορίας της Μετεωρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μπρέσια: «Από το 2000 έως σήμερα οι κλιματικές καταστροφές δεν έχουν αυξηθεί. Στην πραγματικότητα έχουν μειωθεί ελαφρώς.
Στη Σικελία; Έστω και 46 βαθμούς, αλλά ήταν 18 Ιούλη του 1973...»...
ολόκληρη η συνέντευξη στην "La Verità", 31 Ιούλη 2023.

Τι συμβαίνει;

Ποιος και γιατί καθοδηγεί τους "ειδικούς" να ψεύδονται και να παπαγαλίζουν αδιάκοπα τα περί "κλιματικής κρίσης" και "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής";

Οι "ειδικοί" εντάχθηκαν κι αυτοί σε κάποιο χρηματοδοτούμενο "πρόγραμμα", όπως οι πλασιέ, οι ιατρικοί επισκέπτες των πειραματικών ορών αντιμετώπισης του "αόρατου ιού";

Ο Luigi Mariani είναι ο κορυφαίος Καθηγητής που τολμά να ανατρέπει τις παγκόσμιες οδηγίες παραπληροφόρησης των ελίτ. Συνεχώς κι αδιάκοπα έχει επισημάνει και για την κατευθυνόμενη ποινικοποίηση του Διοξειδίου του άνθρακα (CO2):

«Είναι λανθασμένη είναι και η ποινικοποίηση Διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
Είναι το θεμελιώδες δομικό στοιχείο της ζωής, ενώ σήμερα θεωρείται ως ρύπος.
Ο "αγώνας κατά της απανθρακοποίησης" βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε πολιτικού προγράμματος. "Θα μπορούσα να πω ατελείωτες ιστορίες ατόμων άνθρακα που γίνονται χρώμα ή άρωμα στα λουλούδια", έγραψε ο χημικός και ποιητής Primo Levi. Με έναν πολύ πιο πεζό τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι χωρίς διοξείδιο του άνθρακα (CO2) δεν έχουμε τροφή.
Από εκπαιδευτική άποψη πρέπει να δούμε την αλήθεια συνολικά, να διδάξουμε επίσης ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) τρέφει τα φυτά, επιτρέπει τη ζωή.
Γιατί δεν είναι πολιτικά ορθό να μιλάμε για φωτοσύνθεση σήμερα;
Γιατί να μην μιλήσουμε και για το παγκόσμιο πρασίνισμα (greening), το οποίο είναι τεράστιο φαινόμενο και είναι ορατό σε όλους;
Σε έναν αιώνα, η βλάστηση αυξήθηκε κατά 30%.
Αυτό σημαίνει επίσης 30% περισσότερες καλλιέργειες, άρα και περισσότερα τρόφιμα.
Είμαστε διατεθειμένοι να μειώσουμε δραστικά το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και να στερήσουμε στον εαυτό μας φαγητό;»

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, "ειδικοί" σε διατεταγμένη υπηρεσία... τι έχουν ν' απαντήσουν; Προς Μετεωρολόγους του κ@λου... Ξεφτιλισμένες τσούλες!

31 Ιούλη 2023, Οι ειδικοί, τεχνοκράτες & πολιτικοί προειδοποιούν: Κλιματική κρίση, τέλος του πλανήτη!

Ιωάννα Υψηλάντη, 31 Ιούλη 2023 Ανταρκτική... η θερμοκρασία -83,2 ºC... "Κλιματική κρίση... λυώνουν οι πάγοι! Θα πνιγούν χώρες!
Φρανσουά Ραμπελαί... Η "κλιματική κρίση", ο κίνδυνος της "κλιματικής αλλαγής" πριν 481 χρόνια!

Εύστοχα επισημαίνει η Ιωάννα Υψηλάντη Αι σιχτήρ! Βγήκαν πάλι οι "ειδικοί"... με την μανία αυτοπροβολής, που αποκόμισαν απ΄ την ψευδοπανδημία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top