Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι κυρώσεις αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα:
δεν υπάρχουν...

αρκετά φάρμακα, τρόφιμα, ηλεκτρισμός.
Πρέπει να συνεχίσουμε!»
Εμμανουέλα Κλαούντια Ντελ Ρε, Ειδική Εντεταλμένη της ΕΕ για το Σαχέλ
Το ανθρωπόμορφο κτήνος, η Εμμανουέλα Ντελ Ρε, κάνει χρήση της πιο χυδαίας οικονομικής/ανθρωπιστικής τρομοκρατίας. Ωμά, χωρίς καν μια υποκριτική διπλωματική "ευγένεια" ως συγκάλυψη, παροτρύνει το Διευθυντήριο της νεοναζιστικής οργάνωσης "Ευρωπαϊκή Ένωση" και τους δυτικούς ηγέτες, τις μαριονέτες των ΗΠΑ, να λιμοκτονήσουν λαούς, να αυξήσουν τους θανάτους αθώων ευάλωτων παιδιών, για να επαναφέρουν στην εξουσία του Νίγηρα έναν διεφθαρμένο πρώην πρόεδρό τους, την μαριονέτα των ιμπεριαλιστών Μοχάμεντ Μπαζούμ.
Η Εμμανουέλα Ντελ Ρε διορίστηκε Ειδική Εντεταλμένη της ΕΕ για το Σαχέλ την 1η Ιούλη 2021 και επισήμως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δικαιολογεί τον διορισμό της ως εξής: «Η κα Ντελ Ρε είναι ιταλίδα υπήκοος με μακρά ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και έχει πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα σε περιοχές συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και την υποσαχάρια Αφρική. Είναι μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου και διετέλεσε αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας.»

Πως ο ιμπεριαλισμός γεννάει και κατασκευάζει τα ανθρωπόμορφα κτήνη της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς, από το επίσημο δικό της βιογραφικό:
Η Ντελ Ρε γεννήθηκε στη Ρώμη το 1963. Είναι ειδική σε θέματα Μετανάστευσης και Προσφύγων, συγκρούσεων, θρησκευτικών ζητημάτων και μειονοτήτων. Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του γεωπολιτικού θεωρητικού περιοδικού της ιταλικής νατοϊκής αριστεράς "Limes". Δίδαξε στη Σχολή Επιστημών της Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Έχει εργαστεί σε σενάρια κρίσης με ιταλικά στρατιωτικά εκστρατευτικά σώματα στα Βαλκάνια και στο Αφγανιστάν. Υπήρξε διεθνής παρατηρητής για τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΑΣΕ.
Βουλευτής με το Κίνημα των Αγανακτισμένων στις Πλατείες (Κ5αστέρων), διετέλεσε Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας.

Υ.Γ. (1): Και στο Ελλαδιστάν προσφέρουμε αφειδώς τις υπηρεσίες μας στα αφεντικά μας:

«Αφού οι Γάλλοι θα έρθουν να πολεμήσουν εναντίον των Τούρκων αν μας επιτεθούν
πως εμείς θα αρνηθούμε να στείλουμε δυνάμεις στο Σαχέλ ,στο πλάι των Γάλλων;
»

Αύγουστος 2022, κάποιος Παναγιωτόπουλος, ανεκδιήγητος υπουργός "άμυνας"-χαμηλόβαθμος υπάλληλος των αποικιοκρατών... 19 Αυγούστου 2022, Τι μας θέλουν οι Γάλλοι στο Σαχέλ;

Υ.Γ. (2): Στο Σαχέλ υπάρχει ιταλικός στρατός για την "αντιμετώπιση της τρομοκρατίας" και η Ειδική Εντεταλμένη της ΕΕ θεωρεί πως εκείνη η Αφρικανική χώρα για την οποία παροτρύνει σε λιμοκτονία αθώων παιδιών, είναι Ευρώπη"Το πραγματικό νότιο σύνορο της Ευρώπης"...

Εμμανουέλα Κλαούντια Ντελ Ρε: "Το Σαχέλ είναι το πραγματικό νότιο σύνορο της Ευρώπης"!

Αναμένοντας στην αποικία "Ελλάδα" κινητοποιήσεις έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, για να "αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη στον Νίγηρα", σχετικά:

Αυτά δεν τα μαθαίνεις στο σχολείο & τα κρύβουν οι δημοσιογραφικές & πολιτικές αργυρώνητες πόρνες!
8 Αυγούστου 2023, Νίγηρας: Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματά σας... χρηματοδοτήστε πρόγραμμα αδυνατίσματος της Νούλαντ!
10 Αυγούστου 2023, Αφρική... Για τις δημοσιογραφικές και πολιτικές αργυρώνητες πόρνες!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top