Οι "αριστεροί" της Μέρκελ και του Τραμπ... μάλλον ξεχνούν γρήγορα...
"Δεν μπαίνετε ρουφιάνοι στο Πολυτεχνείο"! Το ξέχασες ρε αντιστασιακέ Σκουρλέτη, τι άλλο θ' ακούσουμε σ' αυτό τον τόπο... αντιστασιακός κι ο Σκουρλέτης, ο ''πρίγκηπας'' των καλλυντικών από τη Νέα Ερυθραία, ο γόνος της εφοπλιστικής οικογενείας Λαιμού...
Ρε πάμπλουτε "αριστερέ" Σκουρλέτη ξέχασες όταν καθοδηγούσες την "επανάσταση";
Να σας το θυμίσουμε εμείς και να πούμε: Καλώς δεν τους αφήνατε να λεκιάσουν το...
θυσιαστήριο, αλλά το κάνατε για να τους αντικαταστήσετε με εντολή ΗΠΑ κι Ε.Ε.!
"ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ Τ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΕΑΑΚΙΤΕΣ Κ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ..(ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΑΑΚΙΤΕΣ)
ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΑΑΚΙΤΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ.
ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΑ ΕΑΑΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΣΥΝΤΡ. ΑΠΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ( ΚΑΜΙΑ 15 ΚΡΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΚΟΤΡΩΝΙΑ!"
Πηγή; Μα ο αγαπημένος χώρος του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ

"Οι μαινόμενοι φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του...
Κακήν κακώς αποχώρησε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας, από διαμαρτυρόμενους φοιτητές και συγκεντρωμένους που φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του (...)
Ο κ. Τζουμάκας ερωτηθείς αργότερα από δημοσιογράφους, αρνήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο, αρκούμενος να υποδείξει τους πολιτικούς χώρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως τη δεξαμενή των φοιτητών που εξαπέλυσαν τα συνθήματα εναντίον του, ενώ ο πρώην υπουργός μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ συνέφαγαν αργότερα σε ταβέρνα στην περιοχή του Μαντουκιού (...).
17 Νοέμβρη 2011
 
Top