ΠΡΟΣ:   ΔΗΜΑΡΧΟ   ΑΓ.  ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ Δ. ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE, WestNews.gr, Aigaleopress

    
30  Μαΐου 2018


Αξιότιμοι κ.Δήμαρχοι , Κύριε  Καπλάνη ,Κύριε Μπίρμπα

Με αφορμή την  δημοσιευμένη (ανηρτημένη διαδικτυακά )  επιστολή-διαμαρτυρία μας πριν ένα μήνα (30/4) στα sites:  
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE , WestNews.gr  και Aigaleopress,
θα θέλαμε κατά αρχήν να ευχαριστήσουμε θερμά τα  sites WestNews.gr , Aigaleopress για την  δημοσίευση-γνωστοποίηση των προβλημάτων της περιοχής μας  «Αγίας Μαρίνας», τα οποία και συγχαίρουμε για την αμεροληψία τους, τη δυνατή φωνή τους αλλά και την βοήθεια  που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως από καρδιάς, το site ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE, αυτή τη διαχρονική και καθαρή φωνή της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφενός για την αμερόληπτη δημοσίευση της επιστολής  και αφετέρου για την φωτογραφική κάλυψη-πλαισίωση του θέματος, βοηθώντας πραγματικά τον οιονδήποτε να αντιληφθεί την ρεαλιστικότητα και το μέγεθος των προβλημάτων της περιοχής μας.

Κύριοι Δήμαρχοι,      
 Επειδή το δικαίωμα στο περιβάλλον είναι  πέρα από ατομικό,πολιτικό είναι και κοινωνικό, απαιτούμε από εσάς, δηλαδή την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λήψη μέτρων  προστασίας του περιβάλλοντος αφού η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο θόρυβος και η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή μας αυξάνεται ραγδαία, αποτελώντας σήμερα δυστυχώς αναπόσπαστο μέρος της διαβίωσης μας, δηλαδή μιας κακής ποιότητας ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Συνοψίζοντας, θεωρούμε και πιστεύουμε ότι τα προβλήματα είναι αντιμετωπίσιμα και σε καμιά περίπτωση δεν θα καταθέσουμε τα όπλα.

 Υπενθυμίζουμε και  ζητούμε:

  • Την μονοδρόμηση της οδού Αγ. Μαρίνας.

  • Την προστασία των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης από τις ασύδοτες πράξεις αυτών που χρησιμοποιούν το Μετρό, στάθμευσης-εγκλωβισμού των οχημάτων μας.

·         Την κατάργηση διέλευσης  των τριών (3) λεωφ. Γραμμών του ΟΑΣΑ  από την οδό Αγ. Μαρίνας……

  • Την  μονοδρόμηση των  οδών Κατσαρού & Κρήνης όπως έγινε και στις οδούς του Δ.Αιγάλεω: Δραγατσανίου, Ψαρρών, Mαραθώνος και Σαλαμίνος.

·         Την μετατροπή της απέραντης έκτασης μπροστά  από την Ι.Μονή Αγ.Μαρίνας από άναρχο χώρο στάθμευσης σε  χώρο πρασίνου.


Με     Εκτίμηση                                                                   Επιτροπή Κατοίκων
   Περιοχής Αγ.Μαρίνας Δ.Αγ.Βαρβάρας
 
Top