Επί δύο λεπτά ακουγόταν στη Χιλή ο περίεργος ήχος από τον ουρανό,που τρόμαξε ανθρώπους και ζώα.Τα σκυλιά γάβγιζαν από το φόβο τους.

Κάτω από το βίντεο ο μεταφορτωτής έγραψε στίχους της Βίβλου: ο Ματθαίος 24:31 αναφέρει: " Και θα στείλει τους αγγέλους του με έναν τρομακτικό ήχο και θα συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από το ένα άκρο του ουρανού το άλλο. "

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων δεν ήταν τόσο πεπεισμένοι ότι οι ήχοι ήταν από τους ουρανούς, υποδηλώνοντας μάλλον ότι ο θόρυβος θα μπορούσε να προέλθει από μια χαλυβουργία κάπου κοντά.

" Ειλικρινά αυτό ακούγεται σαν ναυπηγείο, κατασκευή ή ορυχεία, " έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: " Θα μπορούσε να είναι ένα τρένο με ελαττωματικά φρένα. "


Παρόμοιοι ήχοι ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, αλλά η τελική τους αιτία παραμένει άγνωστη. Πιθανές θεωρίες περιλαμβάνουν:

Τεκτονικές πλάκες λείανσης -Ατμοσφαιρική πίεση -Εκπαιδεύσεις τρένων-Κατασκευές - Οι εργασίες δόμησης, ειδικά εάν συμβαίνουν ταυτόχρονα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, μπορούν να οδηγήσουν σε παρόμοιους ήχους.

Εξωγή'ι'νοι.

Το όπλο HAARP - Οι φήμες παραμένουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί μυστικά όπλα στον ουρανό για την άμυνα και την αλλαγή καιρού, το High Frequency Active Auroral Research Programme (HAARP). Αυτό δεν θα εξηγούσε τους ήχους άλλων χωρών ...

Η Αποκάλυψη και οι Επτά Σάλπιγγες του Ουρανού.- Έντονες σάλπιγγες ακούγονται, ένα κάθε φορά, για να μιμούνται τα αποκαλυπτικά γεγονότα που είδαμε στο όραμα της

Αποκάλυψης του Χριστού Ιησού, του Ιωάννη της Πάτμου. Κάπως πιο ανησυχητικό, καθώς θα σήμαινε το τέλος του κόσμου ...

http://strangesounds.org/2018/06/loud-unknown-sound-frightens-animals-and-people-in-chile-at-night.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com
 
Top