ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL....

Με τον Πάνο Καμμένο να παραπαίει πολιτικά και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαλύεται με σταθερό ρυθμό λόγω 
παραιτήσεων στελεχών, στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός έτσι ώστε ο Πάνος Καμμένος και όσοι τον ακολουθούν πιστά, να διασωθούν για έναν και μόνο λόγο.

Αποτελούν το διαβατήριο για παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η οποία μαζί με όλα όσα τους διασφαλίζει, κατοχυρώνει σε μεγάλο βαθμό και όλη την εκλογική πελατεία που έχουν βολέψει σε κρατικές θέσεις, μετατρέποντας το ευρύτερο Δημόσιο σε κομματικό «μαγαζάκι».

Από την ώρα που ο Πάνος Καμμένος έδωσε «γραμμή» στους βουλευτές να καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας προβάλλοντας επιχειρήματα που δεν ήταν ικανά να πείσουν ούτε τους πλέον πιστούς οπαδούς του, έχουν πυροδοτηθεί αντιδράσεις. Από τη μία παραιτήσεις στελεχών και από την άλλη δημοσκοπική κατάρρευση.

Τις τελευταίες ώρες έχει ενεργοποιηθεί το Σχέδιο Β' για τη διάσωση του Πάνου Καμμένου με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές στα χέρια του Μαξίμου. Το Σχέδιο Β'΄για τον Πάνο Καμμένο ήρθε ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια από τη στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης, το πρόσωπο που εμφανιζόταν ως ο πρόθυμος συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση, το Ποτάμι δεν πρόκειται να την στηρίξει και θα ανοίξει τον δρόμο για εκλογές.


Το έσχατο σενάριο για τη διάσωση του Πάνου Καμμένου προβλέπει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμφωνία να αξιοποιηθούν μελλοντικά στελέχη που θα υποδείξει ο ίδιος, να μην μετακινηθεί σε περίπτωση νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος και τα στελέχη που έχει διορίσει ο ίδιος. 




parapolitika.gr
 
Top