Υστερία έπιασε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όταν εντόπισε στο καφενείο άτομο που εμφανιζόταν σαν συνεργάτης της - Διαβάστε τους διαλόγους - Παρενέβη η φρουρά - Τι λέει η ίδια η κυρία Μεγαλοοικονόμου
Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά δε με το επεισόδιο, οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο καφενείο και εντόπισε το πρόσωπο που για την ίδια λειτουργεί σαν κόκκινο πανί του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή:

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος...

Η Μεγαλοοικονόμου διευκρινίζει: Δεν έριξα καρεκλιές...

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για να δώσει τη δική της εκδοχή για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη νωρίτερα στο καφενείο της Βουλής. 

Σύμφωνα με όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα επειδή υποστήριζε ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου. «Στο σάιτ που διατηρεί γράφει συνέχεια εναντίον μου» εξήγησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προ διμήνου την πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του προέδρου της Βουλής να την ενημερώσει ότι ο άνθρωπος που σήμερα υπέστη την οργή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ζητούσε ραντεβού από τον Νίκο Βούτση εμφανιζόμενος σαν συνεργάτης της. 

Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους και αποδείχθηκε ότι είχε μία διαπίστευση ως δημοσιογράφος μεχρι τις 30 Αυγούστου αλλά -όπως είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων- του την έκοψαν. 

Σήμερα, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, τον είδε πάλι στο καφενείο της Βουλής. Έκείνος έκανε ότι δεν την ήξερε, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η κυρία Μεγαλοοικονόμου του ζήτησε να βγει έξω, αρκετές φορές, αλλά αυτός χαμογελούσε ειρωνικά. Κι επειδή δεν έβγαινε έξω, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «τον έσπρωξε δυο φορές και του έριξε κάνα-δυο φορές στο κεφάλι με το κινητό» όπως η ίδια είπε, διαψεύδοντας ότι του πέταξε καρέκλα…. 

«Ήμουν συνεργάτης της μέχρι το 2017 - Μου επιτέθηκε χωρίς λόγο»

Το πρόσωπο που δέχθηκε την επίθεση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι ο κ. Νίκος Μαστρογιάννης ο οποίος επικοινωνώντας με το protothema.gr ισχυρίστηκε ότι ήταν συνεργάτης με την βουλευτή εως το 2017.

«Ημουν συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου εως το 2017. Χωρίς λόγο μου επιτέθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
Top