Το Υπουργείο Παιδείας Θά Άπαντήση Όποτε Του Γουστάρει! Πρωτοφανές Αλαζονεία και Απαξίωση του Υπουργείου Παιδείας Αναγκάζει Τόν Συνήγορο του Πολίτη Γία Δέυτερη Φορά Νά Επέμβη!

Ένοχη Σιωπή εξακολουθεί να δείχνει το Υπουργείου Παιδείας στις Καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη, και παρόλο που επενέβη την πρώτη φορά ο Συνήγορος του Πολίτη, το Υπ.Παιδείας αρνείται πεισματικά να δώσει εξηγήσεις, αναγκάζοντας τον Συνήγορο του Πολίτη να παρέμβη για δέυτερη φορά μέ νέο έγγραφο του,που σας αποκαλύπτουμε!

Όλα ξεκίνησαν με το Άρθρο Αποκάλυψη του Σ.Πρίφτη με τίτλο: Γαβρόγλου Παραιτήσου: Μυρωδιά Σκανδάλου Του Υπουργείου Παιδείας! Δείτε εδώ http://www.sahiel.gr/2017/04/Gabroglou-Paraithsou-Myrwdia-Skandalou-Tou-Ypourgeiou-Paideias.html όπου αναπαρήγαγε η Εφημερίδα Στό Καρφί με τίτλο: Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη στο υπουργείο Παιδείας για μία απάντηση που δεν ήρθε ποτέ! Δείτε εδώ http://www.tokarfi.gr/paremvasi-tou-sinigorou-tou-politi-sto-ipourgio-pedias-gia-mia-apantisi-pou-den-irthe-pote/

Αναλυτικά: Δέυτερη Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη κατά του Υπουργείου Παιδείας, ώστε να χορηγηθεί μία απάντηση του Υπουργείου Παιδείας, στις Καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη, οτι ο Νέος Νόμος του Υπ.Παιδείας για την Άσκηση του Έπαγγέλματος του Κουρέα, Ουσιαστικά Ξανακλείνει το Επάγγελμα αυτό,και το καθιστά ξανά στην κατηγορία των Κλειστών Επαγγελμάτων!

Σύμφωνα με τις Καταγγελίες του Σ.Πρίφτη, το Υπ.Παιδείας ζήτησε από τόν Σύλλογο των Κουρεων Κομμωτων να λάβει μέρος ως προς την διαμόρφωση του Νόμου αυτού, με την ειρωνεία να είναι οτι ο Σ.Πρίφτης από αρκέτα παλιότερα,το έτος 2011 οπού το Ελληνικό Κράτος ήταν στην διαδικασία με νέο Νόμο να βρή πιά ήταν κλειστά επαγγέλματα στήν Ελλάδα, ώστε να τα Απελευθερώση, πράγμα που απέτυχε παταγωδώς μέχρι και στις μέρες μας 2016, είχε Καταγγείλει τον σύλλογο των Κουρεων Κομμωτων (και τις Διάφορες Συντεχνίες) ως ένας απο τους υπέυθυνους που δεν ανοίγει το επάγγελμα αυτο,βάζοντας ενα σωρό εμπόδια,και το Υπ.Παιδειας ζητησε τη συνδρομή τους;!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr



 
Top