Ένταση έξω από σχολείο στο Κερατσίνι
 ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  HILL ....ΟΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...
Ένταση επικράτησε έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου ανάμεσα σε γονείς που αντιδρούσαν στη φοίτηση προσφυγόπουλων και αλληλέγγυων.
Συγκεκριμένα γονείς συγκεντρώθηκαν στο σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα φοίτησης παιδιών-προσφύγων. Αρκετοί από τους γονείς ήταν αντίθετοι με το ενδεχόμενο να φοιτήσουν στο σχολείο προσφυγόπουλα και δεν μπήκαν στην αίθουσα για την ενημέρωση, αλλά έμειναν απέξω και στη συνέχεια ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους περίπου 30 αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.
Ακολούθησαν φωνές, ύβρεις και προσβολές, αλλά η ένταση παρέμεινε μόνο σε λεκτικό επίπεδο, λόγω της παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
 
Top