Τέσσερις κατηγορίες για βιασμό και μία για ληστεία απαγγέλθηκαν σε βάρος ενός άνδρα 28 ετών από το Λονδίνο, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε τέσσερις φορές εναντίον της ίδιας γυναίκας την ημέρα του γάμου του. Ο Ντέρι Φλιν ΜακΚαν παραμένει υπό κράτηση για τα εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιανουαρίου.
Ο 28χρονος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία του 24χρονου θύματός του στην αστυνομία. Η γυναίκα κατέθεσε στην αστυνομία ότι ένας άγνωστος της επιτέθηκε στο πάρκο Βικτόρια στην περιοχή Χάκνεϊ του ανατολικού Λονδίνου ενώ επέστρεφε σπίτι της μετά από μια νυχτερινή έξοδο με φίλους. Πρώτα απαίτησε να του δώσει ό,τι χρήματα είχε πάνω της και στη συνέχεια την έσυρε σε θάμνους για να τη βιάσει κατ' εξακολούθηση.
[Γαμπρός από το Λονδίνο βίασε 4 φορές την ίδια γυναίκα]
Όλα αυτά έγιναν την ημέρα που ο κ. ΜακΚαν παντρεύτηκε. Πρόσφατα ο συλληφθείς είχε ανεβάσει στο Facebook φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια περιγραφή του υπόπτου και κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.  Ο ύποπτος είναι λευκός, περίπου 30 ετών και με λονδρέζικη προφορά. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook η σύζυγός του είναι έγκυος. Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη για τις 16 Φεβρουαρίου. 
 
Top