Για μια σειρά από σεξουαλικά εγκλήματα καταδικάστηκε βίαιος παιδόφιλος που είχε φτιάξει μια κρύπτη πίσω από το ψυγείο του σπιτιού του και έκρυβε το κορίτσι που κακοποιούσε.

Ο 57χρονος Michael Dunn είχε σκάψει μια κρύπτη πίσω από το ψυγείο για να δημιουργήσει μια κοιλότητα για να κρύβει το ανήλικο κορίτσι από την αστυνομία. Βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση μετά την καταδίκη του για 10 βιασμούς, 3 άσεμνες επιθέσεις και 3 περιπτώσεις παράνομης κράτησης.

Ο Michael Dunn κακοποίησε τέσσερα θύματα, με τον εισαγγελέα να τον χαρακτηρίζει βίαιο και σεξουαλικά καταχρηστικό άνθρωπο. "Τα θύματα ήταν δέσμια και αισθάνονταν σχεδόν ανίσχυρα ενάντια στον παρανοϊκό και ευέξαπτο θύτη τους.

Χρησιμοποιούσε μια τσάντα σιλικόνης για να κρύβει την κρύπτη όπου κρατούσε την κοπέλα, καταφέροντας μάλιστα να την κρύψει 8 ή 9 φορές από την αστυνομία. Το κορίτσι είχε ήδη πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άλλο άνθρωπο.

Την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, το στήθος και το στομάχι και την είχε αρπάξει από τον λαιμό. Εκείνη αργότερα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ τα εγκλήματά του ήρθαν στο φως όταν το κορίτσι ενηλικιώθηκε και πήγε να τον καταγγείλει στην αστυνομία


toxwni.gr


 
Top