Επειδή οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα ξέρουν να ιδρώνουν φανέλα από πάθος και αγάπη για την μπάλα και μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον φίλαθλο κόσμο, η εφημερίδα μας τους στηρίζει και θα παραβρεθεί στο στάδιο "Μαυροθαλασσίτης". 
Έτσι για να θυμίσουμε και να τιμήσουμε πρόσωπα από τους αγωνιζόμενους θα γράψουμε λίγα λόγια για όσους ξέρουμε:τον 62χρονο και 43φορές διεθνή Χρήστο Αρδίζογλου, τον 58χρονο διεθνή αριστερό μπακ Νίκο Πατσιαβούρα με σπουδαία ποδοσφαιρική θητεία σε Λάρισα, Παναθηναϊκό και Άρη Θεσσαλονίκη. Τον 59χρονο Νόνι Λίμα, που έχει συνδυάσει το όνομά του με ένα από τα τρία γκολ που είχαν πετύχει οι «κυανέρυθροι» στην με 3-1 νίκη τους επί της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου το 1979.Τον Μιχάλη Γεροθόδωρο, που πήγε από τον Φωστήρα στον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε από το 1983-84 εως το 1986-87. Κέρδισε 2 πρωταθλήματα (84-86), 2 κύπελλα (84-86), 2 νταμπλ (84-86) καθώς ήταν παρόν και στην μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του 1984-85. Έβαλε σημαντικά γκολ όπως αυτό στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ το 1984-85 (1-1). 
Συμπληρώστε με λοιπόν όσοι γνωρίζετε περισσότερα και περισσότερους.... 
Ξεκίνησα από αθλητικό ρεπορτάζ ναι, κάπως έτσι ξεκινούσαμε οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής, αλλά δεν τα ξέρω κι όλα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι αυτοί οι αθλητές είχαν λιονταρίσια πόδια αλλά και μεγάλη ψυχή.


Σελίδες Άθληση & Σπορ Δυτικά.
 
Top