http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2015/12/5283.jpgΗ πραγματικότητα της εξωγήινης επαφής με τον ανθρώπινο πολιτισμό είναι ξεκάθαρες,και πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και την επιρροή του ανθρώπου στο παρελθόν ειναι χιλιαδες. Ενώ κάποιοι εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες ακομα και αν υπάρχουν άλλοι!!!, πολλοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν την ιστορική αλήθεια που μιλάει εδώ και αιώνες.
Μια μεγάλη απόδειξη ειναι η μεξικανική κυβέρνηση που έβγαλε στο φως έγγραφα και εικόνες με μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του Calakmul,στο Μεξικό, σχετικά με την πραγματικότητα της εξωγήινης παρουσίας. Αυτά τα αρχαία αντικείμενα των Μάγια είναι στοιχεία που δείχνουν ότι εξωγήινοι επισκέφθηκαν την ανθρωπότητα στο μακρινό παρελθόν.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWoMx9odASwlYxuQQvqkuPKmtty0zbpcIDBPo0vqqzv7q7c9XjL6TuULYz-PGXZHTD6Wv7mojtbpclXTRqqxjzdupJcyo8GfnSjhFKpX2XaLpKb9xXTf6XZftZreYQti5amx8X09ocOUU/s400/mexstatues-3.jpg

Ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για το αν έχουμε επισκέψεις από εξωγήινα όντα στο παρελθόν,τα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν σε αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, από τα αρχαία κείμενα, έως περίπλοκες ζωγραφιές σπηλαίων με οντά που κατέβηκαν απο τον ουρανό, τα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν παντού.



Τα αντικείμενα από τους αρχαίους Μάγια που είχε στην κατοχή της η μεξικανική κυβέρνηση.
Αυτή η ανακάλυψη είναι ένα σημαντικό πλήγμα για το μυστικό που έχει σκοπίμως αποσιωπηθεί σχετικά με την αληθινή ιστορία της Γης μας.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επαφή με εξωγήινους των αρχαίων Μάγια βασίζεται στη μετάφραση ορισμένων χειρόγραφων από τη μεξικανική κυβέρνηση,στην Ελλάδα αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας για πολλούς!πόσο μάλλον για ένα κράτος προτεκτοράτο Εβραίων και Αμερικάνων,που όχι μόνο αποκρύπτει αρχαία ,αλλα τα παίρνουν Αμερικανοί!! κατά τα αλλα ειναι ανεξάρτητο κράτος υποτίθεται, και οι πρωθυπουργοί δεν ειναι πράκτορες Αμερικανών!πέρα που ειναι γεμάτο νατοϊκές βάσεις! .


Η πέτρα αυτή δείχνει έναν πλανήτη με μια ατμόσφαιρα, ένα κομήτη ή άλλο αντικείμενο που εκτρέπεται απο την πορεία του από ένα UFO,(τυχαίο; είχε ξανά γίνει στο Μέξικο!) ενώ διπλά του ειναι ένα άλλο διαστημικό σκάφος. Υπάρχει ακόμη ένας εξωγήινος, που προφανώς οδηγεί το όχημα.Ανάλυση της φωτογραφίας, 1) πιστεύεται ότι είναι η Γη και η ατμόσφαιρα της. 2.3) πιστεύεται ότι είναι ένας κομήτης ή αστεροειδής που κινείται προς τη Γη. 4) πιστεύεται ότι είναι ένα διαστημικό σκάφος ειδικά σχεδιασμένο για να χτυπήσει ή να εκτρέψει τον κομήτη. 5) πιστεύεται ότι είναι ένας αστροναύτης εξωγήινος για τον έλεγχο του σκάφους. 6), πιστεύεται ότι είναι ένα έξυπνο ελεγχόμενο διαστημόπλοιο. Σύμφωνα με τον Luis Augusto Garcia Rosado «Η επαφή μεταξύ των Μάγιας και εξωγήινων υποστηρίζεται από μεταφράσεις ορισμένων χειρόγραφων, που η κυβέρνηση έχει κρατήσει σε ασφαλή υπόγειο θησαυροφυλάκιο.
Σύμφωνα με τις ιστορίες, πιστεύεται ότι στις ζούγκλες του Μεξικού που υπάρχουν πλατφόρμες τουλάχιστον 3.000 ετών, ήταν για την προσγείωση που χρησιμοποιήθηκαν από τους αρχαίους επισκέπτες από τους ουρανούς 




ΠΗΓΗ: xorisorianews.gr
 
Top