Να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να λιντσάρουν τον 20χρονο Ρομά, μέσα στο χώρο των δικαστηρίων της Ευελπίδων προσπάθησαν συγγενείς και φίλοι των δύο νεαρών που παρέσυρε ο δράστης με το αυτοκίνητό του πριν λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους ταραξίες.
Πήγαν να λιντσάρουν τον 20χρονο Ρομά στα δικαστήρια
Χτες το πρωί ο 20χρονος παραδόθηκε στις αρχές και κατηγορείται ότι ηθελημένα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του ένα άτομο και τραυμάτισε ένα ακόμα, μετά από έντονο καυγά που είχαν σε κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα, για αγοραπωλησία ρολογιών.Αμέσως μετά ξέσπασε άγρια βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Συγγενείς του θύματος πυρπόλησαν το κατάστημα και και σπίτια της οικογένειας του δράστη.
Μαζί με τον 20χρονο δράστη παραδόθηκε ένας ακόμη Ρομά, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο όταν αυτό έπεσε πάνω στους δύο νεαρούς.
Ο 20χρονος ζήτησε και έλαβε από τον 11ο ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Την ίδια ώρα, αργά το απόγευμα σημειώθηκε ένας ακόμη εμπρησμός στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, όπου έχει ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες Ρομά, από την περασμένη Παρασκευή, που συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.
Περίπου 70 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από το πατρικό σπίτι του 21χρονου δράστη και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική, που έσβησε εγκαίρως την πυρκαγιά.
Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για το νέο εμπρησμό που σημειώθηκε, διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

 
Top