https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPaBxZfjFg0Ox0hxR92rkFF1SKG92gjWcalecYTD99azwk4ydTH41Gs5x43icTVdQ6O0suwFK31YXlxSGxB070weC119mgWiLAY2apV8FjavodcYHfItdi49zsdd3nVKS3Jn8RTWOmLHN-/s1600/genes-l.jpgΉταν τόσο σοβαρά τα αποτελέσματα και οι συνέπειες των γεγονότων εκείνου του καιρού, που ο Πλάτωνας λέει πως σώθηκαν λίγοι αμόρφωτοι άνθρωποι στα βουνά , και ότι η Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος της απογυμνώθηκε από το χώμα έτσι που οι εύφορες άλλοτε περιοχές της άδειασαν από τα δάση , ποτάμια και πηγές χάθηκαν , και πλέων απέμειναν πετρώδες περιοχές που δεν θύμιζαν τίποτα από τον προ του κατακλυσμού ακμαίο πολιτισμό της.Ακόμα, με τον καταποντισμό της Ατλαντίδος, θερμά ρεύματα έφθασαν στον Βόρειο Αρκτικό Ωκεανό γύρω στο 12000 με 10000 π.Χ. , το γνωστό Γκολφ Στρήμ , που πρίν εμπόδιζε το νησί των Ατλάντων, και το οποίο δημιούργησε τις συνθήκες να αναπτυχθούν νέες περιοχές και κοινωνίες ανθρώπων.
Οι Άτλαντες , όταν ακόμα είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την Στύγα και να ανεβαίνουν στον Ολύμπιο χώρο των Θεών, θέλησαν να καταλάβουν και να αποικήσουν στον Σείριο.
Μετά την Τιτανομαχία στον ουρανό, ο δίαυλος μπήκε σε αυστηρό έλεγχο για να μην ξαναεπαναληφθεί το ίδιο λάθος.
Κόπηκαν οι ουράνιοι δρόμοι και σηματοδοτήθηκε η εποχή με την αποκοπεί του Ουρανού από τον Κρόνο .
Με τον καταποντισμό της Ατλαντίδος , οι Έλληνες Αργοναύτες υπό την καθοδήγηση της Θεάς Αθηνάς επανασυγκρότησαν το γεωδαιτικό σύστημα της γής που είχε διαταραχθεί ανέλαβαν να εκπολιτίσουν την ανθρωπότητα οργανώνοντας πολιτείες και πολιτισμό, αυτόν που και σήμερα μας κρατά σε μια αρχή.
Σε αντίθεση με τους Άτλαντες , όπως και τον σύγχρονο πολιτισμό που μας παραπέμπει στην αίσθηση πως υπάρχει ατλάντια ανάμιξη , οι Έλληνες είχαν την γνώση , όπως και πολλοί σήμερα συνεχίζουν να την διατηρούν , πώς όλα αποτελούν μέρος ενός ζωντανού οργανισμού στο Σύμπαν και που αυτό συνδέεται και με τον πλανήτη Γή.
Για τους Έλληνες τα πάντα, ότι αντιλαμβάνεται ο νού και οι αισθήσεις είναι εκδηλώσεις του Θεού , από τον άνθρωπο έως το σπίτι και την πολιτεία.
Αργότερα , στους γήινους ήρωες, βλέπουμε να δίνουν οι
« θεοί», δηλαδή όσοι Έλληνες από τον Σείριο έμειναν εδώ κάτω μετά το κλείσιμο της πύλης , τα μέσα και τις γνώσεις για την χρήση των δυνάμεων εκείνων που τους έδιναν την δυνατότητα να κυριαρχούν επί των γήινων νόμων.
Ο Διόνυσος τις γνώσεις αυτές τις άφησε στους Ορφικούς μυημένους και πολύ αργότερα , η ίδια γνώση μέσω των
ατλάντων έφθασε έως τον Σολομώντα που λένε μάλιστα πώς με αυτόν τον τρόπο απέκτησε τα αμύθητα πλούτη του από χρυσό το οποίο αργότερα οι σταυροφόροι Ναΐτες ιππότες ανακάλυψαν και πήραν στην κατοχή τους το μυστικό της μεταστοιχείωσης.
Η επεξεργασία των μετάλλων άλλωστε ήταν η μυστική γνώση που κατείχε τόσο ο Ήφαιστος, όσο και οι ‘Άτλαντες Τελχίνες. Μάλιστα, όταν πολύ αργότερα οι Τελχίνες κατοικούσαν στην Ρόδο, λένε ότι μόλυναν τα νερά της με την χρήση του «νερού της Στύγας» .
Στο νησί έγινε εκκαθάριση των Ατλάντων Τελχίνων από τους Έλληνες Ηλιάδες. Οι Ηλιάδες , ήταν αυτοί πού δημιούργησαν την Ηλιούπολη στην Αίγυπτο, κέντρο του ιερατείου του Άμμωνα με σκοπό τον έλεγχο και των εκεί κινήσεων του αντίπαλου δέους, αυτών πού αργότερα έκαναν την κίνηση δράσης των μέσω του Ατόν.
Οι Άτλαντες όπως και οι Έλληνες, μπορεί να προέρχονται από το σπέρμα των θεών του Ολύμπου και να έχουν ουράνια φύση , εν τούτοις οι Άτλαντες ξέπεσαν, αναμείχθηκαν με το σπέρμα των θνητών της γής και των εξ αυτών προερχόμενων Προμηθεικών τους δημιουργημάτων, και έχασαν τον ουράνιο χαρακτήρα τους.
Οι δε Έλληνες ταξιδεύοντας στον κόσμο, για να εξαπλώσουν το θεϊκό πνεύμα της δημιουργίας, με τον καιρό έχασαν και αυτοί μέρος της θετικότητας τους, έτσι που σήμερα λίγοι είναι εκείνοι που διατηρούν κάποια ανάμνηση της καταγωγής τους. 

tobiblion 
 
Top