https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnIcRfWjJV-GI_U2vsv2FBnNxzNwfiApwcafvjmtdmsUEslTbtOHGq7XC9HqvVIvQc4dI-EQOrhECPQP47zNORwv5IKrnS6Awi6B9vf7JvUIg3yoy_qWPp6ONMh97yH7iOWqAmBXtRLQI/s1600/anekshghta.jpg Το 329 π.Χ. όταν αποφάσισε να εισβάλει στην Ινδία και τον Ινδό ποταμό, για να έρθει σε σύγκρουση με τον στρατό των Ινδών, τεράστιες ασημένιες ασπίδες πετούσαν πάνω από το πεδίο της μάχης, όπως έχει καταγραφθεί στα αρχαία κείμενα.

Οι απαστράπτουσες αυτές ασημένιες ασπίδες τρόμαζαν τα άλογα του αλλά και τους ελέφαντες των Ινδών, κάνοντας την μάχη δυσκολότερη. Παρόλα αυτά κέρδισε την μάχη αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει πιο μέσα στην Ινδία.

Μετά από 7 χρόνια στην επιστροφή του στη πόλη της Τύρ, μια πόλη που κατέκτησε από τους Πέρσες, είχε καταληφθεί από Άραβες. Η εν λόγω πόλη είχε μεγάλα και ψηλά τείχη, τα οποία ούτε από το ναυτικό δεν μπορούσαν να πέσουν.

Όμως μια μεγάλη δέσμη φωτός που έπεσε από τον ουρανό, έλιωσε την κύρια είσοδο στην πόλη και έτσι την κατέκτησε ξανά.

Όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι καταγεγραμμένα, αλλά αποτελεί μυστήριο το ότι δεν διδάσκονται στα σχολεία, διότι ειδικοί τα αναφέρουν ως υπερβολές ή ακόμη παραβολές.

mysteries.b2w.gr/
 
Top