Αν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελαν και να ξανακυβερνήσουν (τρομάρα τους!) τον τόπο, καταφέρουν να επιβεβαιώσουν ότι μόνο στον Πολάκη έχει απομείνει λίγο (πολιτικό) μυαλό, τότε απλώς …συγχαρητήρια!

Η φράση που τους είπε χθες στην Πολιτική Γραμματεία (“την έχετε κάνει την μ@λ@κί@ σας”) αναφορικά με τον αποκλεισμό του Κασσελάκη και τη μετατροπή του σε “πληγωμένο πρίγκιπα” αποδεικνύεται απολύτως ορθή.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μάλιστα και τα δύο βασικά στρατόπεδα (“87” και kasselistas) έχουν εγκλωβιστεί σε μια πορεία αυτοκαταστροφής. Κι αν το διακύβευμα δεν αφορούσε το έως τώρα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ποσώς θα μας απασχολούσαν τα υπόλοιπα..

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, εκεί στην Κουμουνδούρου, δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι ξεκόλλησαν από το 4-5% και έγιναν κυβέρνηση λόγω του αντιμνημονιακού κύματος που σάρωνε την κοινωνία. Αυτό εξέλιπε από το 2015 αν και τα μνημόνια δεν “έφυγαν” ποτέ από τη χώρα...

Τότε επίσης δεν είχε ενοχλήσει ουδόλως η μοιρασιά της εξουσίας με τον Πάνο Καμμένο όλους αυτούς που σήμερα κόπτονται για τη διατήρηση της αριστερής καθαρότητάς τους.

Αυταπάτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας δεν υπάρχουν πια. Κι όποιος το λέει, είτε παραμυθιάζει το ακροατήριό του είτε στρουθοκαμηλίζει. Αντιθέτως, όσο κυλά ο καιρός με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια τόσο η συρρίκνωση, στα όρια της εξαΰλωσης, θα μεγαλώνει.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα ούτε για τον Κασσελάκη. Μπορεί αυτή τη στιγμή να ζει το “μύθο” του και να πανηγυρίζει τις χιλιάδες εγγραφές στην προσωπική ιστοσελίδα του, αλλά κι αυτό έχει τα όριά του. Κάποια στιγμή η θυματοποίηση δεν θα αποδίδει άλλο και το όλο θέαμα θα αρχίσει να κουράζει.

Με άλλα λόγια, ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος αλλά εχθρός και για τους μεν και για τους δε.

Με ειλημμένη την πρόθεσή τους οι “ιδιοκτήτες” της Κουμουνδούρου να σκαρφιστούν οτιδήποτε για να εμποδίσουν την υποψηφιότητά του, η διαγραφή του είναι μονόδρομος. Αλλά αν δεν το κάνουν άμεσα, η πληγή θα γίνει χαίνουσα και για τους ίδιους.

Κι ο Κασσελάκης ο,τι κέρδισε έως τώρα το κέρδισε. Δεν έχει άλλο. Εάν δεν αποφασίσει άμεσα κι αυτός το επόμενο βήμα του, θα γίνει μεγαλύτερη και η δική του γραφικοποίηση.

Χάνουν την ευκαιρία αμφότεροι εάν όχι για διαζύγιο κάπως γρήγορο και συναινετικό τουλάχιστον για ένα fast track ξεκαθάρισμα, που αποτελεί και τη μόνη λύση πάνω στα ερείπια που προκάλεσαν.

Εάν οι “87” το πάνε από αναβολή σε αναβολή, όπως φαίνεται, σε μερικούς μήνες ούτε αυτό το “μικρό και έντιμο”(!) κόμμα διαμαρτυρίας του 4% δεν θα μπορούν να ξαναστήσουν. Κι ο Stephanos θα φεύγει πάλι μετανάστης, με τον Τάιλερ, στην πικρή ξενιτιά...
Ο ΚΟΡΙΟΣ
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
 
Top