Konstantinos Farsalinos 
Συγκλονιστικά τα νέα επιστημονικά δεδομένα ότι ο ιός SARS-CoV-2 μπορεί να μεταδίδεται και με τα εντερικά αέρια (καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ).
https://www.mirror.co.uk/.../ministers-fear-coronavirus...
Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή της επιτροπής των ειδικών-σοφών και των μη-εκλεγμένων κυβερνητικών παραγόντων (σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία) που διαχειρίζονται την πανδημία.
Με νέα ΚΥΑ, απαγορεύεται η καλλιέργεια φασολιών Καστοριάς και συστήνεται το Σώμα Επιθεώρησης και Καταστολής Φασολοκαλλιέργειας της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανακοινώθηκε επίσης η προμήθεια drones που θα επιθεωρούν τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Δυτικής Μακεδονίας, και τρικάμπινων περιπολικών εξοπλισμένων με κινητή μονάδα χειρουργείου, που θα επιβάλλουν άμεσα την τάξη περνώντας χειροπέδες και πραγματοποιώντας επιτόπια κολοστομία με συρραφή του πρωκτού στους αρνητές του ιού που συνεχίζουν να καλλιεργούν φασόλια.
Με νέα επένδυση 145 εκατομμυρίων θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια συσκευών ηλεκτρονικής μύτης (electronic nose) και ταχύρρυθμη εκπαίδευση των νέο-προσλαμβανόμενων αριστούχων αστυνομικών ώστε να ανιχνεύονται τυχόν διαρροές εντερικών αερίων σε μετρό, λεωφορεία, δημόσιες υπηρεσίες, πλατείες, παραλίες και καταστήματα εστίασης.
Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα που έκανε την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στη διάγνωση του κορωνοϊού λύνοντας το γενετικό μυστήριο της προδιάθεσης για τη βαριά νόσο COVID με τα 2,5 εκατομμύρια που έλαβε πέρσι (https://tinyurl.com/2s8kfawb), θα λάβει 25 εκατομμύρια για να μελετήσει το φαινόμενο της πρωκτικής μετάδοσης. Στα καθήκοντά τους θα περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο επανασχεδιασμού του οργάνου απαγωγής των δύσοσμων αερίων εκτός δωματίου (της γνωστής "κλανιόλaς" - https://tinyurl.com/4kjudpxy).
Έτσι, η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια παγκοσμίως και στις μελέτες του πρωκτού, με χρήματα που θα διαθέσει με φιλότιμο από την τσέπη του ο πρωθυπουργός, όπως έκανε και πέρσι.
Ταυτόχρονα επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ και σφράγισμα για 5 ημέρες σε κάθε κατάστημα εστίασης που θα διαθέτει ποσότητα φασολιών άνω των 5 γραμμαρίων στις αποθήκες τους. Το πρόστιμο θα διπλασιάζεται σε περίπτωση πραγματοποίησης επεξεργασίας στα φασόλια (καθαρισμός, βράσιμο, ψήσιμο, σερβίρισμα). Σε περίπτωση υποτροπής, το πρόστιμο ανεβαίνει στις 50.000 και το κατάστημα σφραγίζεται αεροστεγώς για 40 ημέρες (με έμφαση την περίοδο της σαρακοστής, όπου η κατανάλωση φασολιών παρουσιάζει αυξητικές τάσεις).
Υπό συζήτηση είναι η χρήση φελλών σε ανοιχτούς χώρους, στη θάλασσα και στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Για το τελευταίο μάλιστα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΠΟΥ για θέματα πανδημίας ζήτησε να τοποθετούν πρωκτικούς φελλούς οι αστροναύτες όταν ο Σταθμός περνάει πάνω από την Ελλάδα, για την προστασία της δημόσιας υγείας της χώρας.
Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι ετοιμάζει διαγωνισμό για τη διάθεση δωρεάν φελλών στα σχολεία. Μέλος της επιτροπής των σοφών ανέφερε ότι η χρήση φελλού πρέπει να επιβληθεί στους κλειστούς χώρους. Μάλιστα, έκανε ο ίδιος την αρχή επιδεικνύοντας στους δημοσιογράφους την προσωπική χρήση φελλού που, όπως ανέφερε, προμηθεύτηκε από μπουκάλι Μοσχοφίλερου.
Γνωστός μοντελίστας παρουσίασε στο κανάλι MICRO τα τελευταία δεδομένα των μοντέλων του. Mόνο με τη χρήση πρωκτικού φελλού στους ανοιχτούς χώρους θα έχουμε 74,96% ελάττωση στα κρούσματα και 83,75% ελάττωση στις νοσηλείες ΜΕΘ και στους θανάτους μέχρι το Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος μοντελίστας είχε τεράστια επιτυχία στην πρόβλεψη του κύματος του Νοεμβρίου του 2020, αναφέροντας στις αρχές Οκτωβρίου πως μόνο με τη χρήση μάσκας σε ανοιχτούς χώρους (χωρίς lockdown) θα είχαμε 836 θανάτους από COVID μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2020). Τελικά, με lockdown και μάσκα παντού είχαμε 4788 θανάτους, διαφορά που γι’ αυτούς τους ειδικούς είναι στατιστικά ασήμαντη και απόδειξη της επιτυχίας των μοντέλων τους. https://tinyurl.com/7fyn95ff
Άλλη μεγαλοεπιστήμονας, και συχνός χρήστης γυαλιών ηλίου για την προστασία των ματιών από τον ιό που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης, εξήρε τον προστατευτικό ρόλο των φελλών. "Οι πόροι του φελλού είναι μικρότεροι από το μέγεθος του ιού", δήλωσε. Η χρήση πρωκτικών φελλών είναι το κορυφαίο μέτρο δημόσιας υγείας που θα καταστείλει την πανδημία, ειδικά μετά τις επόμενες 2 κρίσιμες εβδομάδες", κατέληξε.
Σε βαρυσήμαντη δήλωσή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικαλέστηκε το άρθρο 175, εδάφιο 6, παράγραφος 25, πρόταση 43, του Συντάγματος, που αναφέρει:
"Tο Κράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της διατροφικής αλληλεγγύης και της προστασίας της δημόσιας υγείας από τα εντερικά αέρια".
Σε διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός δήλωσε:
"Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης - Ο κορωνοϊός πλέον χτυπά και δια της οπίσθιας διαφυγής αερίων. Άρνηση στο φελλό σημαίνει άρνηση στην υγεία. Οι Έλληνες οφείλουν να ακούν μόνο την επιστήμη και να προσαρμόσουν τις διατροφικές και πρωκτικές τους συνήθειες."
Γνωστός επιστήμονας δήλωσε στον ανεξάρτητο τηλεοπτικό σταθμό Earth:
"4,65 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να μεταδοθεί η φονική μετάλλαξη Δ από τα εντερικά αέρια. Η χρήση πρωκτικών φελλών είναι ασφαλής. Τα δεδομένα φαρμακοεπαγρύπνησης έδειξαν μόλις 1 περιστατικό αιμορροϊδοπάθειας ανά 100.000 χρήσης φελλών, ενώ στο γενικό πληθυσμό έχουμε 1000 περιστατικά κάθε εβδομάδα. Έτσι, η χρήση φελλών προστατεύει και από την αιμορροϊδοπάθεια."
Εν τω μεταξύ, νέες διαδηλώσεις ακροδεξιών, αντιεμβολιαστών, αρνητών της πανδημίας καλλιεργητών φασολιών πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Μακεδονία. Περίπου 14 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δαβάκη της Καστοριάς, φωνάζοντας συνθήματα κατά της απαγόρευσης καλλιέργειας και βρώσης φασολιών, ενώ διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα της χρήσης φελλών αλλά και για την ανοχή απέναντι στους "φελλούς" που αποφασίζουν (όπως τους χαρακτήρισαν).
Τα νέα είχαν σημαντικό αντίκτυπο στα χρηματιστήρια. Οι κολοσσοί παραγωγής φελλών είχαν άνοδο 13% στην τιμή των μετοχών τους. Ανακοίνωσαν μάλιστα την αύξηση της παραγωγής και τη διάθεση νέων προϊόντων, προσαρμοσμένων στο σχήμα και τη διάμετρο των πρωκτών, με έμφαση στην αεροστεγή εφαρμογή.
"Θα προσέξουμε αυτή τη φορά, ώστε να μην επαναλάβουμε το λάθος με τις μάσκες για ελέφαντες που διατέθηκαν στα σχολεία, ένα λάθος που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επώδυνο αν συμβεί με τους πρωκτικούς φελλούς" δήλωσε μεγαλοστέλεχος της βιομηχανίας που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του.
Ήδη μια εταιρεία παραγωγής κουφωμάτων και ένας παιδότοπος που φουσκώνει μπαλόνια κατέθεσαν προτάσεις σε διαγωνισμό για τη παραγωγή και διάθεση φελλών στο Ελληνικό Δημόσιο, εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία τους στο θέμα.
Ταυτόχρονα, μέλη της επιστημονικής και πολιτικής αρχής που διαχειρίζονται την πανδημία πανηγυρίζουν διότι κατάλαβαν πλέον ότι ο χαρακτηρισμός "φελλοί" όχι απλά δεν ήταν υποτιμητικός αλλά τους προσδίδει πλέον τεράστια χρηματιστηριακή υπεραξία.
Η έρευνα πλέον επεκτείνεται για να διαπιστωθεί αν ο ιός μεταδίδεται και από άλλες πύλες εξόδου του ανθρωπίνου σώματος, όπως είναι τα αυτιά και οι πόροι του δέρματος. Αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις.
 
Top