Η Πωλίνα μίλησε για την πολύχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο στη θρυλική Μέδουσα. Από όπου πέρασε πλήθος κόσμου για να τους χειροκροτήσει.


«Για τον Γιώργο Μαρίνο μπορώ να γράψω βιβλίο – Η στιγμή της audition είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Κεφάλαιο Γιώργος Μαρίνος. Μιλήστε μου γι’ αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη. Τι ρόλο έπαιξε στη ζωή και στην καριέρα σας;
Για τον Γιώργο Μαρίνο μπορώ να γράψω βιβλίο. Τελικά το ταλέντο χρειάζεται, αλλά πρέπει και να βρεθείς και στο κατάλληλο σημείο, με τον κατάλληλο άνθρωπο για να ξεδιπλωθούν πράγματα, που ούτε φανταζόσουν ότι υπήρχαν. 1981 ο Γιώργος Μαρίνος γιορτάζει τα 15 του χρόνια στον «ιερό ναό» της ΜΕΔΟΥΣΑΣ και διαλέγει ένα άγνωστο κορίτσι δίπλα του. Αυτό λοιπόν το κορίτσι, την επόμενη της πρεμιέρας, μαθεύτηκε σε όλη την Αθήνα. Την ίδια ώρα κάθε βράδυ, γνωρίζει από το κοινό, πολιτικούς όπως η Μερκούρη, συγγραφείς όπως ο Ταχτσής, ζωγράφους όπως ο Σταθόπουλος. Μέσα σε ένα ψαγμένο, ακομπλεξάριστο κοινό, με την φροντίδα του Γιώργου, σε στιγμές τρέλας, υστερίας, αλλά και επιβράβευσης.

Θα μοιραστείτε μαζί μας μια ιδιαίτερη στιγμή από την πορεία σας, που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας;
Η στιγμή της audition, όταν ο Γιώργος Μαρίνος μου ανακοινώνει ότι θα είμαστε συνεργάτες, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έξι χρόνια δημιουργία χωρίς δισκογραφία, μαθητευόμενη απλά κι ας ήμουνα πρωταγωνίστρια. Αυτή ήταν κι η προίκα μου…. Είπε στο Λοιπόν.
 
Top