Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου δεν αυτοκτόνησε ακριβώς. Τον αυτοκτόνησαν τα πάνελ, οι Παγώνες, οι απειλές περί ατομικής ευθύνης, η δημοσιοκαφρίλα που σταυρώνει υπεύθυνους δομών, λες και οι δομές βρίσκονται μέσα σε γυάλα και ένας ιός δεν μπορεί να βρεθεί εκεί μέσα με 40 τρόπους, με τις προμήθειες που έρχονται απ'έξω ή τους εργαζόμενους που έχουν ζωή και οικογένεια.
Για τις Παγώνες κάποιος πρέπει να φταίει απαραιτήτως που οι συμπολίτες μας κολλάνε. Είτε οι ίδιοι οι νοσούντες φταίνε γιατί δεν φοράνε μάσκα και στον ύπνο. Είτε οι άλλοι φταίνε γιατί βγαίνουν στον κόσμο και εργάζονται, κάνουν τα ψώνια τους, πάνε μια βόλτα ως φυσιολογικοί άνθρωποι και κολλάνε τον αόρατο ιό.
Στην κατηγορία κλινικά ηλιθίων αυτούς που θα κατέτασσα σίγουρα είναι όλο αυτόν το συρφετό που μαλώνει τον κόσμο για κάτι που δεν φταίει, ούτε μπορεί να ελέγξει. Οσο ο κόσμος κυκλοφορεί, και θα κυκλοφορεί γιατί υπάρχουν δουλειές, ο ιός θα γυρίζει. Σε τελική δεν έχει γίνει και τίποτα φοβερό. Περισσότερα κρούσματα λόγω περισσότερων τεστ, λιγότεροι διασωληνωμένοι από την προηγούμενη εβδομάδα, σιγά το νούμερο κιόλας.
Οι δε εξαγγελίες περί απαγόρευσης κυκλοφορίας λες και είμαστε σε καμία χούντα είναι απολύτως φαιδρές και επικίνδυνες.
Και καλά θα κάνουν να τελειώνουν και με την γελοιότητα της μάσκας, η οποία ως φαίνεται δεν προστατεύει και δεν προστατεύει, γιατί δεν διάγουμε καθημερινώς βίο σε συνθήκες νοσοκομείου. Γιατί μην μου πουν ότι στο γηροκομείο ή στα νοσοκομεία που κολλάνε δεν φοράνε μάσκα. Αρα τζίφος η μάσκα.
Κατά τα άλλα φτάνει λίγο με τον κορονοϊό, γιατί θα πάθουμε σε λίγο νευρικό κλονισμό. Αρκετά κράτησε η ιστορία αυτή.
 
Top