Της Ιωάννας Υψηλάντη

Στο Βέλγιο, πάνω από 3000 τα κρούσματα, στα σχολεία. Βεβαίως, είναι πολύ περισσότερα, καθώς πολλά σχολεία αρνούνται να...

δώσουν στοιχεία. Ετοιμάζονται να τα κλείσουν.
- Στην Αγγλία το ίδιο.
- Στην Ελλάδα έχουμε Κυριακή και... Κεραμέως, βεβαίως, βεβαίως!
Στην Γαλλία πογκρόμ της Αστυνομίας, στα υπαίθρια καφέ, όπου διώχνουν τους μασκοφόρους πελάτες κακήν-κακώς, με το πρόσχημα της τήρησης των αποστάσεων, αν και κάθονταν δύο-δύο στα τραπέζια. Δεν πρόλαβαν, ούτε να πληρώσουν.
- Στην Ρουμανία, χθεσινή εισβολή Ρόμποκοπ, στο μετρό με εξοργιστική βία, κατά πολιτών, που δεν φορούσαν μάσκες.
- Στην Αυστραλία, η αεροπορική εταιρία "Κουάντας" ανακοίνωσε ότι δικαίωμα να "πετάξουν", προς Λονδίνο και ΗΠΑ, θα έχουν μόνον οι επιβάτες, που έχουν εμβολιαστεί, κατά του ιού. Κάτι σαν εξαναγκασμός μου μοιάζει!)
- Σε Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Πολωνία, Αυστραλία, μαζικές διαδηλώσεις, κατά των μέτρων.
- Η "Αστρα Ζενέκα" μηνύθηκε, για τον θάνατο ενός Βραζιλιάνου εθελοντή, που δέχθηκε το υπό κατασκευή εμβόλιο της εταιρίας.
- Στην Νότια Κορέα, έχει αρχίσει ο εμβολιασμός, κατά της γρίπης, προκειμένου να μην συνδυαστεί με τον Covid-19. Σύμφωνα με δημοσίευση του Ρώυτερς, έχουν πεθάνει, μέχρι χθες, 48 άτομα, από αυτό το εμβόλιο. Την Παρασκευή οι νεκροί ήταν 12 και το Σάββατο έφτασαν τους 48. Οι υπεύθυνοι του εμβολιασμού δήλωσαν ότι οι θάνατοι, από καρδιοαγγειακά και εγκεφαλοαγγειακά περιστατικά, "δεν σχετίζονται με το εμβόλιο." Ζητούν, ωστόσο, από τους υποψήφιους, για εμβολιασμό, να παραμένουν, στα νοσοκομεία, για τουλάχιστον, μισή ώρα, μετά. Επίσης, προτρέπουν τους υποψήφιους να κάνουν το εμβόλιο, σε ζεστές ημέρες, καθώς "υπάρχουν ανησυχίες ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις ή την εγκεφαλοαγγειακή νόσο". (South Korean authorities stick to flu vaccine plan after deaths rise to 48)
Και όλα αυτά, για μια νυχτερίδα, που μίσησε τις ελευθερίες των ανθρώπων, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!!!
 
Top