Ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσουν οι "Άγριες Μέλισσες" από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η Ελένη μετά την ομολογία της και την προφυλάκισή της θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές που ούτε μπορούσε να διανοηθεί. Κατά τη μεταφορά της στο σωφρονιστικό ίδρυμα θα γλιτώσει την τελευταία στιγμή το λιντσάρισμα από την τοπική κοινωνία μετά την ομολογία της ότι σκότωσε τον άνδρα της Σέργιο Σεβαστό, ωστόσο τα χειρότερα την περιμένουν στο κελί της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime, τα γυρίσματα των συγκεκριμένων δραματικών στιγμών έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται στο Δρομοκαΐτειο. Από την πρώτη στιγμή η Ελένη θα δεχθεί έντονο μπούλινγκ από τις συγκρατούμενες της στις γυναικείες φυλακές. Ωστόσο , τα βασανιστήρια ξεκινήσουν από τον δεσμοφύλακά της που υποδύεται ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης, μετά από εντολή του διευθυντή φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει τη φρίκη, καθώς ένα βράδυ θα μπει στο κελί της και θα τη βιάσει. Και εκεί ξεκινά μια συναρπαστική ιστορία καθώς ο σκληροτράχηλος άνδρας ερωτεύεται την Ελένη Σταμίρη και στην πορεία θα κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει ότι μετάνιωσε για την αποτρόπαια πράξη του και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει να αποφυλακιστεί.
Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ της ontime, οι Σεβαστοί ορκίζονται εκδίκηση στη μνήμη του γιου τους και αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Έτσι ο Δούκας, όταν στο Κακουργιοδικείο και παρακολουθώντας την εξέλιξη της δίκης διαπιστώνει πως Ελένη Σταμίρη φαίνεται πως γλιτώνει τη θανατική ποινή λόγω πολλών ελαφρυντικών και θα καταλήξει στη φυλακή με ισόβια ή πολυετή κάθειρξη, κλείνει συμβόλαιο θανάτου.
Ο πληρωμένος δολοφόνος πριν από την ετυμηγορία της έδρας μπαίνει στην αίθουσα με στόχο να πυροβολήσει την Ελένη, όμως αστοχεί και από τα πυρά του πέφτει νεκρή η Θεοδοσία. Φυσικά αυτό το γεγονός δεν πτοεί τη Μυρσίνη που έχει ορκιστεί ότι θα κάνει τα πάντα για να δει την Ελένη στο χώμα. Έτσι στήνει νέο σχέδιο για να εξοντώσει την πρώην νύφη της. Δωροδοκεί κρατούμενες και σωφρονιστικούς υπαλλήλους κι επιχειρεί να δηλητηριάσει την Ελένη. Την τελευταία στιγμή θα πέσει στην αντίληψη της συγκρατούμενης στο κελί της Ελένης, μιας βαρυποινίτισσας, η οποία είναι η μόνη που την υποστηρίζει και την υποδύεται η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη.
 
Top