Νέα δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Μετά από έρευνες εβδομάδων, οι αστυνομικοί στα Εργαστήρια της Ασφάλειας, φαίνεται ότι ξεκλειδώνουν πτυχές της επίθεσηςστην άτυχη Ιωάννα - στις 20 του περασμένου Μαΐου.
Από τον έλεγχο που έγινε σε προσωπικά αντικείμενα, στο κινητό και στον υπολογιστή της κατηγορούμενης - οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα στοιχείο, που φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καπαρντίνα που φορούσε, οι αστυνομικοί βρήκαν στίγματα από καυστικό υγρό.
«Εφόσον ισχύει αυτό το πράγμα τότε είναι στοιχείο που δείχνει ότι η κατηγορούμενη όντως είναι αυτή που έχει κάνει την επίθεση στην Ιωάννα, ενισχύει τα όσα υπάρχουν σε βάρος της», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας
Η 35χρονη κατηγορούμενη, κρατά ακόμη κλειστό το στόμα της, και παραμένει προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών. Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί να εξακριβώσουν είναι από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι - κάτι που ενδεχομένως... θα μπορούσε να αποκαλύψει την εμπλοκή και τρίτου προσώπου στην υπόθεση.
«Αναμένουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ακόμη για την ισχυροποίηση της κατηγορίας. Ούτως ή άλλως, δεν έχουν σταλεί ακόμη στη δικογραφία οι αναλύσεις των τηλέφωνων, του λάπτοπ… Προφανώς, αναμένουμε αρκετά σημαντικά πράγματα στο άμεσο μέλλον», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, στο STAR.
 
Top