Η Εισαγγελία διέταξε δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του λούνα παρκ στον Βόλο, όπου πριν από εννέα μήνες έχασε τη ζωή της μία μαθήτρια.

Η 73χρονη κάτοχος μηχανημάτων λούνα παρκ, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η έρευνα για το τραγικό δυστύχημα, με αίτημά της ζήτησε να αρθεί η κατάσχεση του εξοπλισμού ώστε να μπορέσει να το επαναλειτουργήσει.

“Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας αυτών των άδικων δηλώσεων σε βάρος μου. Η επίθεση που δέχομαι από την οικογένεια είναι άδικη. Δεν φταίω για τον θάνατο του παιδιού και αυτό είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη”, ανέφερε η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού.

“Η μητέρα του παιδιού καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας. Η κυρία άσκησε νόμιμο δικαίωμά της. Δεν τίθεται θέμα αν έχει χρήματα ή αν δεν έχει χρήματα. Δεν τιμούν τους λέγοντες τέτοια λόγια... Το μηχάνημα είναι ιδιοκτησία της. Θεώρησε ότι έπρεπε το μηχάνημα αυτό να επανέλθει στην κυριότητά της και να το διαθέσει όπως η ίδια θα ήθελε”, είπε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:

 
Top