Πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο μεταξύ αστυνομικών συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ενός ανώτατου και πρόσφατα αποστρατευθέντα αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας και ενός εν ενεργεία αστυνομικού, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί τους να τρίβουν τα μάτια τους για όσα συνέβαιναν μπροστά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί φέρονταν να είχαν διαφορές μεταξύ τους για υπηρεσιακά θέματα για τα οποία ο ένας παραπέμφθηκε σε ΕΔΕ μετά από αναφορά του ανώτατου αξιωματικού που αποστρατεύθηκε πλέον.

Η κόντρα τους όμως, η οποία είχε γίνει αντιληπτή από τους συναδέλφους τους εδώ και κάποιο διάστημα, δεν έμεινε στις λεκτικές αντιπαραθέσεις, καθώς τα πράγματα ξέφυγαν με τους δύο να πιάνονται στα χέρια προκαλώντας την επέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει σε ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του για σοβαρό παράπτωμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ανώτατος αξιωματικός.

Αυτό δεν μπορεί να το συγχωρέσει ποτέ ο αστυνομικός και από την στιγμή που πριν από λίγους μήνες αποστρατεύθηκε από την Αστυνομία, ο αστυνομικός ήθελε να τον «τιμωρήσει» για το κακό που του έχει κάνει με την παραπομπή σε ΕΔΕ. Χθες ο ανώτατος αξιωματικός μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να τελειώσει μια υπόθεσή του σχετικά με την συνταξιοδότησή του, το πληροφορήθηκε ο αστυνομικός και είχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες κατέληξαν σε άγριο ξύλο. Αμέσως έτρεξαν συνάδελφοί τους για να τους χωρίσουν με τον ανώτατο αξιωματικό να φεύγει χωρίς να δίνει συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός θα υποβάλλει μήνυση κατά του αξιωματικού, αλλά μέχρι αργά τα μεσάνυχτα αυτό διαψεύδονταν από ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

 
Top