Στην προσεχή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου θα κληθούν να καταθέσουν άτομα τα οποία θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου, τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Όλοι εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στο θρίλερ και θα εξεταστεί τι έκαναν τη μοιραία μέρα και με ποιους επικοινώνησαν.

Η υπόθεση παραμένει σκοτεινή εδώ και τέσσερα χρόνια, παρόλο που έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη η 40χρονη χήρα του καπετάνιου, η οποία κάθεται ξανά στο εδώλιο.

Στις 22 Μαρτίου που θα συνεχιστεί η δίκη αναμένεται να καταθέσουν η φερόμενη ως ερωμένη του καπετάνιου και ο σύζυγός της, καθώς και ένα άτομο το οποίο εργαζόταν σε βίλα επιχειρηματία μαζί με τον 42χρονο.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου είναι αποφασισμένη να ξεκλειδώσει όλα τα μυστικά της υπόθεσης. Για αυτό επανήλθε στο προσκήνιο το μυστηριώδες γραπτό μήνυμα που φέρεται ότι απέστειλε η φίλη του καπετάνιου στο κινητό του. Το περιεχόμενό του φαίνεται πως γνώριζε ο συνάδελφος του καπετάνιου, κάτι που προκαλεί απορίες, καθώς το κινητό του θύματος φέρεται ότι βρέθηκε στο σπίτι του και όχι στην αυλή όπου έπεσε νεκρός.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι έγραφε το μήνυμα, ωστόσο κατά την ομολογία της το καλοκαίρι του 2015, η χήρα του καπετάνιου είχε αναφερθεί στις εξωσυζυγικές σχέσεις του και στα μηνύματα που του έστελναν οι ερωμένες τους.

“Μία μέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα ‘Κούλης’. Το μήνυμα έγραφε: ‘Σε αγαπώ πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε περιμένω’. Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη. Έφτασα στο σημείο να τηλεφωνήσω στον αποστολέα των μηνυμάτων και άκουσα μία γυναικεία φωνή με αλλοδαπή προφορά”.

“Πρόκειται για το τελευταίο μήνυμα που είχε παραδεχτεί ότι είχε στείλει η φίλη του θύματος στις 12.58. Στο δικό της κινητό είχε βρεθεί ως απεσταλμένο, αλλά όχι στου καπετάνιου, που σημαίνει ή ότι δεν πήγε ποτέ ή ότι διαγράφηκε”, είπε μιλώντας στην Espresso ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Γιώργος Γεωργόπουλος.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 
Top