Το στυλό μόλις «εξερράγη» πάνω στην αγαπημένη μπλούζα σας; Ψυχραιμία! Υπάρχει λύση.

Θυμάστε τις εποχές που γράφαμε σε χαρτί; Τι είναι το χαρτί; Εκείνο το υπέροχο υλικό που χρησιμοποιούσαμε για να καταγράψουμε τις σκέψεις, τα ραντεβού και τις ιδέες μας πριν οι υπολογιστές και τα smartphones μπουν κατακλυσμικά στη ζωή μας. Και μαζί με το χαρτί, θυμάστε εκείνα τα υπέροχα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαμε για να γράψουμε πάνω σε αυτό; Σε περίπτωση που δεν τα θυμάστε, αναφερόμαστε φυσικά στα περίφημα στυλό.

Και μπορεί, σύμφωνα με έρευνες, το 95% της καθημερινότητας μας να αποτυπώνεται ψηφιακά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το χαρτί και το στυλό έχουν εγκαταλείψει τελείως τη ζωή μας – μια στο τόσο τα χρησιμοποιούμε ακόμα.

Αλλά τι γίνεται όταν, παρακάμπτοντας την τεχνολογία, το στυλό «σπάει» και αφήνει τα μελανά σημάδια του στα αγαπημένα σας ρούχα; Για να μην μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που αποφασίσετε να δουλέψετε offline, σας παρουσιάζουμε τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να εξαφανίσετε τους λεκέδες από μελάνι.

Για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια στα... ρούχα σας, τρέξτε στην κουζίνα σας και αναζητήστε εκεί το αλάτι και ένα λεμόνι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα καθαρό βαμβακερό πανί πάνω στο λεκέ και ρίξτε στο σημείο λίγο αλάτι το χυμό μισού λεμονιού.

Αφήστε το ρούχο να στεγνώσει καλά και, έπειτα, βάλτε το στο πλυντήριο και πλύνετε το με βάση τις οδηγίες που θα βρείτε στην ετικέτα του. Σύντομα, θα δείτε το ρούχο σας να αστράφτει χάρη στη φυσική οξύτητα του χυμού λεμονιού και τις ήπιες λειαντικές και λευκαντικές ιδιότητες του αλατιού.

 
Top