Σε απόγνωση βρίσκονται πολλές ελληνικές επιχειρήσεις λόγω της τακτικής που ακολουθεί κυπριακή εταιρεία Software εκβιάζοντας τις εταιρείες με την παραμικρή καθυστέρηση στην πληρωμή.

ο αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι η συγκεκριμένη κυπριακή εταιρεία ακόμη και σε περίπτωση που η καθυστέρηση στην πληρωμή είναι αμελητέα, μπλοκάρει την πρόσβαση στα συστήματα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα τόσο στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων όσο και στη χρηματοοικονομική ροή τους.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 
Top