Η 37χρονη έγκυος Ντέσι Ιλίεβα και η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού Τόνια Ζόεβα 38 ετών, βουλγαρικής καταγωγής και οι δύο, εξαφανίστηκαν τον Μάιο με διαφορά εννέα ημερών.

Η νέα μαρτυρία που αποκάλυψε το «Τούνελ» για την Ντέσι Ιλίεβα, δείχνει ξεκάθαρα ότι πριν εξαφανιστεί, καβγάδισε έντονα με τον φίλο της.

Δυστυχώς ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της, την Τετάρτη 2 Μαΐου, και πήρε μαζί του το μυστικό του χαμού της.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι λίγο πριν από την εξαφάνιση, βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται.

Σύμφωνα με την Βουλγάρα δημοσιογράφο Μπόϊκα Αθανάσοβα, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας συνεχίζει με όσες δυνάμεις διαθέτει τις έρευνες, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Η Βουλγαρική πρεσβεία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από τις Ελληνικές Αρχές. Οι συγγενείς περιμένουν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Κάποιος δεν λέει την αλήθεια…»

Στην υπόθεση της εξαφάνισης της 38χρονης Τόνιας Ζοέβα περίεργο ρόλο φέρονται να παίζουν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Σύρος.

Ο Σύρος μετά την εξαφάνιση της στις 11 Μαΐου, απενεργοποίησε τα τηλέφωνα του, ενώ ο Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι και το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή είπε ότι η αστυνομία έχει πάρει το αυτοκίνητό του για έλεγχο, αγνοώντας τον λόγο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος αρχικά σε φίλες της αγνοούμενης, του ζήτησε πριν χαθεί να την μεταφέρει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως είναι δυνατόν να χάθηκε έτσι αυτή η γυναίκα, έδωσε την εξής απάντηση λίγο πριν κλείσει απότομα το τηλέφωνο:

«Που να ξέρω ρε φίλε, δεν ξέρω καθόλου… Άντε γεια…».

Η δημοσιογράφος Μπόϊκα Αθανάσοβα που μίλησε με την αδελφή και την κόρη της αγνοούμενης γυναίκας, μετέφερε στην εκπομπή την έκκληση τους σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

«Η αδελφή της Τόνιας πιστεύει πως κάποιος από το περιβάλλον της δεν λέει την αλήθεια και ζητάει από τις Αρχές να μην σταματήσουν τις έρευνες», τόνισε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

 
Top